Logo bose_sten.jpg

Klub / Aktiviteter
DM weekend i sol og regn.

Det var en på flere måder omvekslende weekend, som de deltagende klubmedlemmer oplevede ved weekendens DM Stafet og DM lang i det jyske.

DM Stafet, lørdag, foregik i Harrild Hede.
Herning Ok havde indrettet en meget hyggelig stævneplads på begge sider af Holtum Å ved det fine Naturcenter Harrild Hede. Her kunne vi søge ly, mens regnen faldt og rykke ud i solen i venten på resultatlisterne. Pt. kender vi nemlig ikke de endelige resultater, da der var diverse IT problemer (en radiopost havde ”overtaget” rollen som målpost…). Rigtig ærgerligt for arrangørerne. På et tidspunkt var der offentliggjort medajlelister med flere guldmedaljer til OK Roskildes stafethold, vi håber det holder.

På den senest offentliggjorte resultatliste var der:
Guld til H65 med John Tripax, Aksel Andersen og Janne Brunstedt.
Guld til D65 med Ane Veierskov og Inge Jørgensen.
Sølv til D60 med Annette Petersen, Jette Kreiberg og Hanne Pedersen.

Terrænet bød på plantage og lyngklædte klitområder, som krævede god brug af gakkede løbearter med høje knæløft.

   
Rasmus Møller Jess på podiet.
 

Søndagens DM Lang i Ulbjerg Plantage, nord for Viborg, var en rigtig god oplevelse med udfordringer for både orienteringsevner og fysisk formåen. Banerne var rigtig gode og afvekslende med krævende langstræk afløst af finorientering med poster i små lysninger i tætte, grønne plantageområder.

På medajleskamlen blev det til guld i H70 til Janne Brunstedt, sølv til John Tripax i H70 og en flot bronzemedalje til Rasmus Møller Jess i H20, det til trods for en placering som nr. 7. Forklaringen er, at det finske ungdomslandshold havde valgt at deltage, anført af træner Andreas Boesen. Finnerne havde taget turen til Danmark, som forberedelse til JWOC i Danmark i 2019.

Overraskende var at Inge Jørgensen denne gang måtte nøjes med en 6. plads i D70, en placering efter Ane Veirskov på en fin 5. plads.


John Tripax og Janne Brunstedt på podiet

Hanne Møller Jensen

Resultater mm kommer/er på hjemmesiderne for DM Stafet og DM Lang


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     10. september 2018