Logo Bøgeskov

Amalie, Inge og Janne vinder Ballerup Sommer Cup.

Ballerup Sommer Cup, der er en gennemgående konkurrence over 3 afdelinger på torsdag aftener, er ved at være en tradition. Det er også en tradition, at OK Roskildes løbere tager for sig af præmierne.
I år var der 3 sejre i den samlede konkurrence til OK Roskilde.

Amalie Tripax vandt klassen D2 A-mellem, med en sejr og 2 andenpladser på de enkelte etaper.
Der var i øvrigt 3-dobelt sejr til OK Roskilde i denne klasse, idet Runa Ulsøe blev nr. 2 og Carina Meyer blev nr. 3.

I klassen D3 A-kort vandt Inge Jørgensen, med en sikker sejr i sidste afdeling og ellers en 2. og en 3. plads.
I denne klasse blev Hanne Pedersen nr. 5 samlet.

I klassen H2 A-mellem vandt Janne Brunstedt, uden at have vundet en eneste afdeling, men med stabile præstationer.
Her var der også dominans af OKR i toppen, idet Aksel Andersen blev nr. 3 og Per Tripax nr. 4.