OKR ungdomsløbernes resultater i år 2019

Resultaterne fra 2018 kan ses her

DM-lang, Grib Skov Mårum, 15. September.

9. plads til Franka Søndergaard Pohl ved DM-lang.

Årets mesterskab på langdistancen (DM-lang) blev afviklet i Grib Skov Mårum med samme stævneplads som ved DM-stafet dagen før. Banerne var rigtig gode og afvekslende med krævende langstræk afløst af finorientering, som det skal være til DM-lang.

Franka Søndergaard Pohl var den der klarede udfordringerne bedst og løb sig til en flot 9. plads i klassen D12.

Herudover blev det til følgende placeringer:

Til toppen af siden

DM-stafet, Grib Skov Mårum, 14. September.

Syvendeplads til D/H-43 holdet ved DM-stafet.

Årets DM-stafet blev afviklet af FIF Hillerød i Grib skov og OK Roskilde stillede med et enkelt hold i ungdomsklasserne, i mixklassen D/H-43.

Holdet der bestod af Adam Carlsen, Teresa Søndergaard Pohl, Liva Heydorn Andesren sluttede akkurat midt i feltet og blev nr 7.

DM-mellem, Rold Skov Hesselholt, 31. August.

Sjetteplads til Teresa Søndergaard Pohl ved DM mellem.

Efterårets første DM, DM-mellem, blev afviklet i Rold Skov i området Hesselholt. Området er noget mindre kuperet end de øvrige områder af Rold skov, Vælderskov og Rebild Bakker, men der er stadig ret så mange bakker, man skal op og ned af.

Teresa Søndergaard Pohl løb sig til en 6. plads i klassen D14, mens Adam Carlsen blev nr. 12 i klassen H16.

SM-sprint, Køge C, 16. Juni.

Bronzemedalje til Franka Søndergaard Pohl ved SM sprint.

Køge OK arrangerede SM-sprint i Køge centrum, som har nogle interessante områder til sprint, og det havde banelæggeren udnyttet til at skabe nogle ret så udfordrende baner, hvor vejvalgene skulle studeres nøje, hvis ikke man skulle komme ud på en større omvej end nødvendig.

Franka Søndergaard Pohlklarede udfordringen flot og kom i mål til en tredjeplads og fik dermed en bronzemedalje.

Både Teresa Søndergaard Pohl og Adam Carlsen var også tæt på at få medaljer. Teresa blev nr. 4 i klassen D14 og Adam blev nr 4. H16.

Franka Søndergaard Pohl ved SM-lang

DM-sprintstafet, Grindsted, 26. Maj.

OK Roskildss D/H16 hold blev nr. 14 ved DM-sprintstafet.

De danske mesterskaber i sprintorientering blev i år afviklet i Grindsted med samme stævneplads som til DM sprint.

Efter sidste års debut for DM i sprintstafet, var der til i år lavet om på reglerne, så der kun skulle være 3 løbere, heraf mindst 1 pige, på D/H16 holdene.

OK Roskildes hold med Adam Carlsen, Teresa Søndergaard Pohl og Katrine Krogh Madsen havde med 2 piger svært ved at klare sig i dette selskab, men holdet endte på en mere end godkendt 14. plads.

DM-sprint, Grindsted, 25. Maj.

6. plads til Katrine Krogh Madsen ved DM-sprint.

De danske mesterskaber i sprintorientering blev i år afviklet i Grindsted.

Det blev til en flot 6. plads til Katrine Krogh Madsen i klassen D14, bare 20 sek fra en medalje.

Teresa Søndergaard Pohl blev nr. 7 i samme klasse (D14) bare 20 sek efter Katrine.

Adam Carlsen blev nr. 15 i klassen H16.

Katrine Krogh Madsen

SM-lang, Tisvilde Hegn, 12. Maj.

Guldmedalje til Franka Søndergaard Pohl og bronzemedalje til Teresa Søndergaard Pohl ved SM lang.

SM lang blev arrangeret af Tisvilde Hegn OK i den østlige del af Tisvilde Hegn.

Skoven er ret så kuperet og har mange diffuse bevoksninger, så helt let er den ikke.

I klassen D10 sikrede Franka Søndergaard Pohl sig sin gørste SM guldmedalje ved at vinde klassen suverænt med mere end 6 min foran nr. 2.

Teresa Søndergaard Pohl løb sig til en 3. plads i D14. Teresa fik dermed endnu en bronzemedalje til samlingen.

Lea Hostrup Mørch kunne efter et godt gennemført løb fejre hendes første sejr. Hun vandt i klassen D12B, der dog ikke er mesterskabsklasse, så der var ingen medalje til Lea, men hun kom da på podiet og fik en præmie for hendes indsats.

Herudover blev Adam Carlsen, nr. 5 i H16

Franka Søndergaard Pohl med Guldmedaljen

DM-ultralang, Frederikshåb plantage, 7. April.

5. plad til Katrine Krogh Madsen og 6. plads til Adam Carlsen ved DM-ultralang.

Årets styrkeprøve i udholdenhed, DM Ultralang, fandt sted i Frederikshåb plantage. Skoven byder på alt fra lyngklædte hedeområder til kuperede indlandsklitter, store moseområder og tætte fyrrekrat, så der er basis for gode orienteringsoplevelser.

To ungdomsløbere fra OK Roskilde stillede til start, og de gjorde det begge rigtig godt.

Katrine Krogh Madsen løb i klassen D14 og fik en flot 5. plads.

Adam Carlsen blev nr. 6 i klassen H16, i et felt med 13 startende løbere.

SM-nat, Rude skov, 13. marts.

Bronzemedalje til Teresa Søndergaard Pohl ved SM-nat.

Årets SM-nat blev arrangeret af OK 73 i Rude skov.

Skoven er ret kuperet og der skulle forseres mange kurvder.

Bortset fra lidt småregn i starten, var det godt løbevejr med en tilpas temperatur.

Den seneste tids megen regn havde dog sørget for, at der var rigeligt med vand i skoven.

Teresa, der tidligere har fået medaljer ved natløb, løb sig til endu en medalje, denne gang af bronze.

okroskilde@okr.dk      Bjældevej 20, 4000 Roskilde       webteam@okr.dk    19. oktober 2019