DM-nat, Rørvig Sandflugtsplantage, 6. Oktober.

Bronzemedalje til Teresa Søndergaard Pohl ved DM-nat.

DM-nat blev i år arrangeret af OK Roskilde i Rørvig Sandflugtsplantage.

Skoven er en rigtig klitplantage med en række klitter ud mod havet og mange klitter af varierende størrelse inde i skoven. Hertil kommer mange mere eller mindre tætte, kratlignede områder, der gør skoven ret så vanskelig at orientere i, specielt om natten.

Teresa Søndergaard Pohl klarede udfordringerne flot, og fik en fornem 3. plads og dermed en bronzemedalje i D12.

Herudover blev det til en 10. plads til Adam Carlsen i H14.

Teresa ved en tidligere lejlighed

Til toppen af siden

SM-nat, Gadevang, 26. September.

Femteplads til Adam Carlsen ved SM-nat.

Årets SM-nat blev arrangeret af Kildeholm OK i Gadevang ved Hillerød.

Skoven har visse steder meget ris i bunden og er ret så kuperet.

Adam Carlsen løb sig til en flot 5. plads i klassen H14.

DM-lang, Ulbjerg Plantage, 9. September.

Bronzemedalje til Rasmus Møller Jess ved DM-lang.

Årets mesterskab på langdistancen (DM-lang) blev afviklet i Ulbjerg Plantage nord for Viborg. Det var en rigtig god oplevelse med udfordringer for både orienteringsevner og fysisk formåen. Banerne var rigtig gode og afvekslende med krævende langstræk afløst af finorientering, som det skal være til DM-lang.

Rasmus Møller Jess leverede endnu en flot præstation og blev en flot nr. 3 i klassen H20. Det var Rasmus' sidste optræden som junior til DM-lang, så det var en rigtig god afslutning inden tilværelsen som senior starter i 2019.

Herudover blev det til følgende placeringer:

• Adam Carlsen, nr. 9 i H14
  • Teresa Søndergaard Pohl, nr. 10 i D12
  • Frida Weigelt Svendsen, nr. 12 i D12

Rasmus med DM lang bronzemedaljen

DM-stafet, Harrild Hede, 8. September.

Fjerdeplads til D/H-43 holdet ved DM-stafet.

Til årets DM-stafet stillede OK Roskilde med 2 hold i ungdomsklasserne, begge i mixklassen D/H-43.

Holdet med Jakob Weigelt Svendsen, Teresa Søndergaard Pohl og Adam Carlsen løb sig til en flot 4. plads, bare lidt over 2 min fra en medalje.

OK Roskildes andet ungdomshold i D/H-43 med Patric Søndergaard, Liva Heydorn Andersen og Katrine Krogh Madsen blev nr 11 i store klassen med 21 deltagende hold.

DM-mellem, Brandbjerg Højgård Skov, 25. August.

Fjerdeplads til Rasmus Møller Jess ved DM mellem.

Efterårets første DM, DM-mellem, blev afviklet i Brandbjerg Højgård Skov. Det stærkt kuperede område var en fysisk udfordring.

Rasmus Møller Jess kom med en flot 4. plads tæt på medaljerne. Han var bare lidt over 1 min. efter vinderen og blot 18 sek. fra en bronze medalje i klassen H20.

Teresa Søndergaard Pohl løb sig til en 9. plads i klassen D12, mens Katrine Krogh Madsen blev nr. 17 i klassen D14.

SM-lang, St. Dyrehave, 10. Juni.

Guldmedalje til Rasmus Møller Jess ved SM lang.

Efter lørdagens stafet blev der om søndagen arrangeret SM lang fra samme stævneplads i samme skov, St. Dyrehave.

I klassen H20 sikrede Rasmus Møller Jess sig en guldmedalje ved at vinde klassen suverænt mere end 12 min foran nr. 2. Rasmus rykker næste år op i senior rækken, så det var sidste chance for en SM meddalje, og den udnyttede han flot.

Franka Søndergaard Pohl løb sig til en 3. plads i begynder klassen. Der uddeles ikke medaljer i begynder klasser, men Franka fik en fin præmie.

• Teresa Søndergaard Pohl, nr. 4 i D12
  • Adam Carlsen, nr. 6 i H14

Rasmus, suveræn vinder i H20

Franka på 3. pladsen til SM lang

SM-stafet, St. Dyrehave, 9. Juni.

Sølvmedaljer til D/H-43 holdet ved SM stafet.

I et meget varmt sommervejr arrangerede FIF Hillerød Orientering et godt SM-stafet i St. Dyrehave..

D/H-43 holdet med Adam Carlsen, Teresa Søndergaard Pohl og Patrick Søgaard kom i mål på en flot 2. palds og fik dermed sølvmedaljer.

Holdet med Liva Heydorn Andersen, Christopher Søgaard og Freja Emilie Kent løb også i D/H-43 og blev nr. 8.

Sølvholdet til SM stafet

SM-sprint, Hastrup, 3. Juni.

Guldmedaljer til Freja Kent og Adam Carlsen og sølvmedalje til Patrick Søgaard ved SM-sprint.

For første gang blev der afholdt sjællandsmesterskaber i sprint. Det skete i Hastrup lige syd for Køge.

Det blev til to flotte guldmedaljer og en bronzemedalje. til , som kun var 1 sekund fra sølv i klassen H14.

Freja Kent blev nr. 1 og sjællandsk mester i klassen D14.

Adam Carlsen blev nr. 1 og sjællandsk mester i klassen H14.

Patrick Søgaard blev nr. 2 i klassen H16 og fik en sølvmedalje.

Freja ved en tidligere lejlighed

Adam med guldmedaljen i SM sprint

Patrick med sølvmedaljen i SM sprint

DM-sprintstafet, Hillerød, 27. Maj.

Fjerdeplads til OK Roskildss D/H16 hold ved DM-sprintstafet.

De danske mesterskaber i sprintorientering blev i år afviklet i Hillerød med samme stævneplads som til DM sprint.

For 2. gang i verdenshistorien blev der løbet DM i sprintstafet. Der er en ny mesterskabsdisciplin, hvor der løbes med mixhold bestående af 2 dameløbere og 2 herreløbere.

OK Roskildes hold med Patrick Søgaard, Katrine Krogh Madsen, Freja Emilie Kent og Adam Carlsen løb i mål på en ærefuld 4. plads i klassen D/H16, hvor der var 16 hold til start, men hvor der var mange hold, der havde fejlklip.

DM-sprint, Hillerød, 26. Maj.

Bronzemedalje til Adam Carlsen ved DM-sprint.

De danske mesterskaber i sprintorientering blev i år afviklet i Hillerød.

Stævnepladsen lå meget malerisk midt i Hillerød med udsigt til Fredensborg Slot og Slotssøen.

Det blev til en flot bronzemedalje til Adam Carlsen, som kun var 1 sekund fra sølv i klassen H14.

Teresa Søndergaard Pohl blev nr. 5 i klassen D12, kun lidt over 1 min fra en medalje.

Liva Heydorn Andersen blev nr. 11 i klassen D14, mens Katrine Krogh Madsen og Freja Kent blev henholdsvis nr. 15 og q6 i samme klasse.

Christopher Søgaard blev nr. 20 i klassen H14, mens Patrick Søgaard blev nr. 22 i klassen H16.

Adam med bronzemedaljen i DM sprint

DM-ultralang, Jægerspris Nordskov, 22. April.

Fjerdepladser til Teresa Søndergaard og Adam Carlsen ved DM-ultralang.

Årets styrkeprøve i udholdenhed, DM Ultralang, fandt sted i Jægerspris Nordskov. Skoven består af varieret løv- og nåleskov med en del kupering, men er mest kendt for områder med stor bregner, der heldigvis endnu ikke er begyndt at vokse i april måned.

To ungdomsløbere fra OK Roskilde stillede til start, og de gjorde det begge rigtig godt.

Teresa Søndergaard Pohl løb i klassen D12 og fik en flot 4. plads, bare 2½ min fra en medalje.

Adam Carlsen blev nr. 4 i klassen H14, i et felt med 14 startende løbere.