OKR ungdomsløbernes resultater i år 2012

Resultaterne fra 2011 kan ses her

DM-lang, Husby Klitplantage, 16. September.

Amalie Tripax nr. 5 og Alexander Ulsøe Jessen nr. 6 til DM lang.

DM lang blev løbet i et svært klitterræn og i bakker tæt beklædt med fyrretræer, hvor det var vanskeligt at bevare overblikket.

Selv om terrænet er en hel del anderledes end skovene omkring Roskilde, lykkedes det for flere af OKR's ungdomsløbere at få flotte placeringer.

Amalie Tripax fik en flot 5. plads i klassen D-18, selv om hun havde et par bum i det vanskelige fyrrekrat.

Alexander Ulsøe Jessen havde en enkelt post der drillede og som kostede ham 4 min, men ellers havde han et godt løb, og han endte på en flot 6. plads i det 30 mand store startfelt i klassen H-14.
Rasmus Møller Jess og Rasmus Krogh Madsen løb også i klassen H-14, hvor de blev henholdsvis nr. 9 og nr. 18.

Jonas Fonager Ulsøe Johansen løb i klassen for de yngste drenge, H-10, hvor han fik en flot 8. plads.
Karoline Fonager Ulsøe Johansen løb i den yngste pigeklasse, D-10, hvor hun blev nr. 13.

Til toppen af siden

DM-stafet, Linå Vesterskov, 15. September.

Sølv til D-20 holdet ved DM stafet.

Linå Vesterskov ved Silkeborg gav masser af udfordringer ved årets DM-stafet i form af store bakker, hvor posterne var placerede i slugter og tætheder.

Amalie Tripax, Mathilde Hougaard Boesen og Melissa Ulsøe Jessen sikrede sig en sølvmedalje i klassen D-20.

I klassen D/H-43 fik Alexander Ulsøe Jessen, Rasmus Møller Jess og Rasmus Krogh Madsen on flot 6. plads ud af 25 startende hold.

I klassen D/H-12 løb holdet med Jonas Fonager Ulsøe Johansen, Karoline Fonager Ulsøe Johansen og Anders Krogh Madsen i mål på en 11. plads ud af 18 hold. En flot placering af de kun 10 årige løbere.

d20_solv
Amalie, Mathilde og Melissa

Midgårdsormen, Svanninge Bjerge, 26. August.

Årets udgave af den traditionsrige stafet Midgårdsormen, der blev arrangeret af Faaborg OK i Svanninge Bakker, havde 4 ture i Tjalfe stafetten, hvor OK Roskilde stillede med hold med Karoline og Jonas Fonager Ulsøe Johansen samt Anders og Rasmus Krogh madsen.

Holdet løb sig til en flot sejr, der af speakeren blev betegnet som en ren magtdemonstration.
Jonas lagde godt ud og kom i mål omkring 9 minutter efter det førende hold fra OK Snab. Denne føring løb Anders og Karoline stille og roligt ind, og Rasmus kunne løbe ud på sidsteturen med et komfortabelt forspring til de efterfølgende hold.

Vinderholdet: Rasmus, Anders, Jonas og Karoline

DM-mellem, Brahetrolleborg, 25. August.

Sølv til Karoline ved DM mellem.

Efterårets første DM, DM-mellem, blev afviklet i Nørresø, en del af Brahetrolleborg skovene på Fyn.

Karoline Fonager Ulsøe sikrede sig en sølvmedalje klassen D-10, bare 20 sek. efter vinderen.

I klassen H10 kom Anders Krogh Madsen i mål til en 3. plads. Arrangørerne havde desværre ikke helt styr på tiderne, hvorfor medaljerne da heller ikke blev uddelt på dagen, og da de endelige tider kom, rakte Anders' tid "kun" til en 4. plads. Så der belv ingen medalje til Anders, men stadig en meget flot placering.

Flere andre ungdomsløber fra OK Roskilde fik flotteplaceringer:
Trioen Rasmus Krog Madsen, Alexander Ulsøe Jessen og Rasmus Møller Jess fik placeringer som hhv. nr. 5, 7 og 8 i H14.
I D16 blev Melissa Ulsøe Jessen nr. 8 og Jonas Fonager Ulsøe Johansen blev nr. 8 i H10.