Resultaterne fra 2011 kan ses her

SM-stafet, St. Dyrehave, 20. Maj.

Guld til Amalie, Melissa og Mathilde ved SM stafet.

På årets første rigtige sommerdag arrangerede FIF Hillerød sjællandsmesterskaber i stafet i Store Dyrehave.

OK Roskildes pigehold i klassen D-20 med Amalie Tripax, Melissa Ulsøe Jessen og Mathilde Hougaard Boesen løb med guldmedaljerne.

I klassen for de yngste piger og drenge, D/H-12, blev OK Roskildes hold med Jonas Fonager Ulsøe Johansen, Astrid Østberg og Karoline Fonager Johansen placeret lige uden for medaljerækken på fjerdepladsen.

OK Roskildes sidste ungdomshold med Rasmus Møller Jess, Anders Krogh Madsen og Rasmus Krogh Madsen blev nr. 7 i klassen D/H-43. Klassen, hvor løbernes samlede alder højst må være 43 år, er meget svær at gøre sig gældende i, for så unge løbere, da flere andre hold havde løbere på 15-18 år på holdet. Så OKR's løbere på 10, 12 og 14 år har nogle år endnu, hvor de kan kæmpe om medaljerne i denne klasse.

OK Roskildes guldpiger. Her fanget ved en tidligere lejlighed.

Til toppen af siden

SM-lang, Rude skov, 13. Maj.

Guld til Karoline, Sølv til Anders og bronze til Jonas ved SM lang.

SM lang i år fandt sted i den flotte og stærkt kuperede Rude Skov, som byder på mange store søer og meget varieret bevoksning.

Karoline Fonager Ulsøe løb fra alle de andre i klassen D-10 og sikrede sig en guldmedalje og dermed OK Roskildes eneste Sjællandsmesterskab.

Det gav også to medaljer til OK Roskilde i klassen H-10. Her sikrede Anders Krogh Madsen sig sølv, og Jonas Fonager Ulsøe fik bronze.

Rasmus Krogh Madsen havde tilmeldt sig i klassen H-14 (for at søge udfordringer frem for at løbe efter guldet, fordi de lette baner er for kedelige). Han sluttede her blandt ældre på en imponerende 4. plads, kun ca. 2 minutter efter vinderen.

Melissa Ulsøe Jessen blev nr. 7 i klassen D-16 og Alexander Ulsøe Jessen blev nr. 8 i klassen H-14.

Medaljetagerne ved SM lang 2012. Jonas, Karoline og Anders

DM-nat, Stenderup Nørrskov, 14. April.

Sølv til Rasmus Møller Jess ved DM-nat

De danske mesterskaber i natorientering blev i år afviklet ved Kolding i Stenderup Nørrskov, skoven med de mange kløfter, flere grøfter end stier, kvas, grene og frodigt krat.

Rasmus Møller Jess sikrede sig en sølvmedalje og dermed sin første DM-medalje ved at blive nr. 2 i klassen H-14. Rasmus var kun godt et min fra guldet.

I klassen H-12 fik Rasmus Krogh Madsen en 4. plads, vist ikke helt tilfredsstillende for ham selv, da han vandt denne bane sidste år. Rasmus havde problemer med sin lampe inden start og fik den i sidste øjeblik skiftet, men det ødelage måske koncentrationen.

Amalie Tripax løb i klassen D-20, men måtte udgå, da også hun fik problemer med sin lampe.

Rasmus
Rasmus Møller Jess med DM-nat sølv

Påskeløb, Rømø, 5-7. April.

Flotte præstationer af OK Roskildes ungdomsløbere ved Påskeløbet

Påskeløbet blev i år afviklet på Rømø. Terrænet på Rømø er meget svært, med indlandsklitter, hede og fyrrekrat. Det forhindrede dog ikke OK Roskildes ungdomsløbere i at lave mange gode præstationer.

Den største af præstationerne stod Rasmus Krogh Madsen ubetinget for. Trods kun 12 år havde han ønsket at blive flyttet fra H-12A til H-14A. Trods de sværere baner og den meget hårdere modstand var Rasmus i stand til at slutte på en meget flot tredjeplads men som bedste danske løber i et startfelt på 39 drenge.

Leonard van Bronswijk-Naulin blev en sikker vinder i klassen H-12B. Han satte ni konkurrenter til vægs med to førstepladser og en andenplads.

Derimod var sejren til Rasmus Mørup Jansen i klassen H-14B mere kneben. Efter tre etaper var der kun 14 sekunder mellem nummer et og to. Rasmus vandt sammenlagt uden at vinde nogen af de tre etaper. Der var otte orienteringsløbere til start i klassen.

I klassen H-20AM gjorde Casper Meyer comeback med en samlet påskeløbssejr ? og i klassen D-16AK var der en solid sejr til Mathilde Hougaard Boesen efter tre etapesejre.

Klubbens talentfulde juniorløber Amalie Tripax vandt første etape i klassen D-18 og var også førende inden den sidste etape. Men en skade undervejs betød at førstepladsen gled Amalie af hænde ? men andenpladsen blev reddet.

Mads Midtgaard Frich løb sig op på en samlet andenplads med en etapesejr på sidstedagen i klassen H-16B med 15 deltagere. Mads har holdt en pause fra orienteringsløb, men har ikke helt glemt kunsten at orientere.

Herudover var der andenpladser til Tonje Pihl (D-16AK) og Martin Midtgaard Frich (H-20AM). I begge tilfælde blev de besejret af en anden roskildeløber.

Et imponerende resultat blev leveret af niårige Karoline Fonager Ulsøe Johansen i klassen D-10A. Tre tredjepladser gav også en samlet tredjeplads. Her var der 11 piger til start.

Udover disse løbere der endte på en af præmieskamlens tre trin, var der mange andre gode præstationer. Anders Krogh Madsen fik en etapesejr på andendagen i klassen H-10A og totalt en femteplads.