Logo Start

Børn & Unge


Ungdomspokalen 2010

Modtagere tidligere år   

Under klubmesterskabsfesten den 30. oktober 2010 blev OK Roskildes ungdomspokal uddelt:

OK Roskilde er som bekendt en klub med mange traditioner og én af disse er, at ungdomspokalen hvert år skal uddeles til årets ungdomsløber. Den tradition holder vi i Ungdomsudvalget selvfølgelig fast i, og medlemmerne i udvalget har i den forbindelse kigget på gruppen af ungdomsløbere og er i al fredsommelighed nået frem til valget at dette års ungdomsløber.

Årets ungdomsløber er ikke født med kort og kompas i hånden, har ej heller fået et medlemskab til OKR i dåbs- eller navnegivningsfest og er ikke mod sin vilje blevet slæbt med hver søndag morgen til orienteringsløb først i barnevogn, senere i klapvogn og er i barneårene ikke blevet passet af tilfældige orienteringsløbere i Børneparkeringen. Nej, denne person er kommet helt frivillig, men var så snedig at sende sin bror i forvejen, og efter at have set hvad han fik ud af et medlemskab af OKR -og det var jo ikke så lidt- blev årets ungdomsløber selv aktivt medlem. Så mon ikke de fleste nu har gættet, at årets ungdomsløber er :

Mathilde Hougaard Boesen

Hvorfor er valget så netop faldet på dig? Dertil kan Ungdomsudvalget give mange positive svar, som følger her i ikke prioriteret rækkefølge:

Du møder op med en dejlig positiv indstilling, hvad enten det drejer sig om træningsløb, træningslejre, konkurrencer, hjælp ved diverse arrangementer og det sociale liv i klubben. Der er flere af os, som tydeligt husker, hvorledes du ved Klubmesterskabsfesten for 2 år siden fik adskillige af klubbens garvede mandlige orienteringsløbere til at rende forvirrede rundt som bjørne i en selskabsleg, som du suverænt styrede. Skulle der måske gemme sig en kommende leder i dig?

Du er aktiv, hvad enten det drejer sig om det rent orienteringsmæssige eller det øvrige liv i klubben. I forhold til orienteringsløb er du støt og roligt blevet mere og mere aktiv, og af dine resultater indtil nu kan nævnes: Deltagelse i KUM i 2008 og 2010, Bronzemedalje i 2007 ved DM-Stafet i D/H max. 43 og her i oktober 2010 deltagelse i Blodslitet i Norge, hvilket du allerede har delagtiggjort klubbens medlemmer i på ”Bloggen”. Ligeledes er du en del af TC-Sjælland, hvor du deltager flittigt i træningen hver onsdag.

       
 

Du er også aktiv i forhold til at give din mening tilkende og kommer gerne med forslag til forbedringer af indhold og struktur af træningen i OKR. Det er jo ingen hemmelighed, at du er en pige, som bruger dine fantastiske talegaver fuldt ud, hvilket du også viste, da du på fornem vis udfyldte jobbet som speaker til dette års SMUK-Kvindeløb. Godt gået, Mathilde! Det er jo ikke kun det danske sprog, du flittigt bruger. Du er heller ikke tilbageholdende med at tale engelsk til de ikke-dansk talende medlemmer i klubben, så her tager du ansvar for en del af medlemsplejen. Tak for det!

Her i OKR glæder vi os til at følge dig i fremtiden. Vi håber naturligvis, at du fortsat vil møde op med den positive og aktive indstilling, som kendetegner dig indenfor orienteringsløb og som medlem af Orienteringsklubben Roskilde. Tillykke med kåringen som ”ÅRETS UNGDOMSLØBER 2010” samt held og lykke til dig i fremtiden.

ET STORT TILLYKKE TIL MATHILDE !

Ungdomsudvalget


Tidligere er undomspokalen tildelt følgende:

1987 Arne Heydorn
1988 Niels Petersen
1989 Helle Witting
1990 Mette Witting
1991 Anne Mette Pedersen
1992 Daniel Larsen
1994 Ann Bille Simonsen
1995 Pernille Petersen
1996 Johan Aagaard
1997 Signe Petersen
1998 Mia Bille Simonsen
1999 Sofie Sørensen
2000 Kim Baunehøj Petersen
2001 Michael Kreiberg
2002 Lærke Sørensen
2003 Tobias Midtgaard Frich
2004 Camilla Meyer
2005 Line Kreiberg
2006 Martin Laage Kragh
2007 Ida Sander
2008 Amalie Tripax
2009 Andreas Hougaard Boesen


okroskilde@okr.dk    Bjældevej 20, 4000 Roskilde        webteam@okr.dk    1. november 2010