Logo        OK Roskilde
Ungdomspokalen - Tidligere modtagere


Ungdomspokalen 2004

Lørdag aften, den 6. november 2004, blev årets klubmestre kåret i klubhuset Nordpilen - efter en dejlig fight i Tokkekøb Hegn.

Traditionen tro, uddeltes ved samme lejlighed ungdomspokalen, som kun kan hverves af den samme U-løber éen gang. Kriterierne for at komme i betragtning er et mix af sportslige præstationer og kammeratlig optræden. U-udvalget havde, ”som sædvanlig”, svært ved at træffe det endelige valg - der er jo simpelthen rigtig mange ungdomsløbere i OKR, der både yder glimrende præstationer og er rigtig gode kammerater, og det er jo kun glædeligt!

I år faldt valget på - Camilla Meyer - Tillykke !!!

Camilla har kun løbet orienteringsløb i 2-3 år. Camilla ville prøve en ny sport, og det blev o-løb, som hun straks blev bidt af, og hun fik hurtigt hele familien med i klubben. Camilla lærte hurtigt teknikken og fik hurtigt flere gode resultater.
Camilla er meget aktiv til træning, løb, kurser og klubaftener. Hun går stille omkring i klubben, men er altid glad og smilende og hun er klubbens øjesten.
Camilla har i år fået flere flotte resulater: Hun løb en flot etape ved påskeløbet, blev udtaget til KUM, ydede en flot præstation ved Midgårdsormen og har fået mange point ved de to divisions matcher. Camilla blev nr. 2 ved både sjællands- og jysk/fynsk-mesterskaberne i stafet i D/H 13-14 sammen med Christian V Grønberg og Martin L Kragh, og årets højdepunkt var guldmedaljen ved DM stafet, som hun også vandt med de Christian og Martin.
Camilla kan nu se på pokalen med de mange indgraverede navne det næste års tid.

ET STORT TILLYKKE CAMILLA !

Ungdomsudvalget


Tidligere er undomspokalen tildelt følgende:

1987 Arne Heydorn
1988 Niels Petersen
1989 Helle Witting
1990 Mette Witting
1991 Anne Mette Pedersen
1992 Daniel Larsen
1994 Ann Bille Simonsen
1995 Pernille Petersen
1996 Johan Aagaard
1997 Signe Petersen
1998 Mia Bille Simonsen
1999 Sofie Sørensen
2000 Kim Baunehøj Petersen
2001 Michael Kreiberg
2002 Lærke Sørensen
2003 Tobias Midtgaard FrichTil ungdomssiden


OK Roskildes emailadresse er: okroskilde@okr.dk
Webredaktør: OKR' webgruppe, email: webgruppen@okr.dk
Denne side er opdateret d. 16. november 2004 af Janne Brunstedt