Logo        OK Roskilde
Ungdomspokalen - Tidligere modtagere


Ungdomspokalen 2008

Under klubmesterskabsfesten den 1. november 2008 blev OK Roskildes ungdomspokal uddelt. Igen i år har Ungdomsudvalget valgt en ungdomsløber ud, som i særlig grad har udmærket sig og som vi gerne vil fremhæve og give et særligt skulderklap. Kriterierne for at komme i betragtning er et miks af sportslige præstationer og kammeratlig optræden, og pokalen kan kun kan erhverves af den samme ungdomsløber én gang.

Vores ungdomstræning har i år været præget af en meget livlig flok helt unge løbere - ”Janne's boblere” - kunne vi kalde dem. Denne spændende gruppe glæder vi os meget til at følge og være sammen med de kommende år. Årets ungdomsløber kommer fra gruppen. Vedkommende har været med længe, selvom vedkommende på ingen måde tilhører den ældste del af vores ungdom. Selvom det er første år i sin løbsklasse, så har året budt på meget flotte sportslige resultater - faktisk tror jeg, at vi taler om ”et sportsligt gennembrud”. Desuden er der blevet taget hånd om de yngste, når der skulle trænes i fremmede terræner, og så viste hun ved årets Sprinthelgen, at hun også er mester i vandkamp! Årets ungdomsløber 2008 er:

Amalie Tripax

  • Guld til SM lang i St. Dyrehave i D14
  • Sølv til DM lang på Rømø i D14
  • Del af Østkredsens succesrige KUM hold i lighed med 2007
  • Var igen i år på vinderholdet i pigerækken til Parkstafetten
  • I år er 5 km løbet rundt om Fælledparken til Alt for Damernes Motionsløb blevet gennemført på 22 minutter og 41 sekunder, hvilket ikke mange andre 13 årige piger kan gøre hende efter

Amalie har desuden kommet med konstruktiv feedback på vores ungdomstræning, så vi kunnet forbedre den og gøre den endnu mere attraktiv at deltage i. Hun har nemlig en mening om træning, og hun vil noget med OKR's ungdom. Hun var med til at starte pige-træning op i Folkeparken i foråret, så pigerne både kunne hygge sig uden drenge og blive endnu hurtigere og skarpe i deres orientering. Hun er selv myreflittigt med både teknisk træning, styrketræning og hænger ud hos TKC, når hun kan komme til det.

Amalie er også en god kammerat, der er med på alt muligt fjolleri, hvad enten det handler om at drille drengene eller slå dem i en vandkamp. Hendes latter er et vigtigt indslag, når vi hygger efter løb om torsdagen. Hun har også vist sig som godt forbillede for klubbens yngste. Det var f.eks. hendes guldkorn om ledelinjer, som Rasmus LJ og Mads citerede i ét væk, efter de havde løbet forløb til O-ringen i sommer med Amalie.

           
 
Amalie er et stort orienteringstalent, meget aktiv til stævner og hun træner, når hun kan. Hun er letløbende, men bestemt også udholdende og sej. Det er ikke tilfældigt, at hun er blevet sin idrætslærers yndling efter at have løbet 16 km til skolernes idrætsdag, og tævet alle jævnaldrende på Himmelev Skole. Hun er koncentreret under løb og meget fokuseret. Hun løber mellemsvære baner, når det handler om løb i sin aldersklasse. Det forhindrer hende dog ikke i også at løbe svære baner på gode tider. Hun vandt f.eks. Roskilde Tre-dages på bane 2. Hun er også Mortens sikre kort ved divisionsmatcher, nu også på bane 3b. Hun er nemlig både ihærdig og ambitiøs, når det gælder sporten og kammeratskabet. Vi tror, at hun kan nå langt sportsligt - og vi er sikre på at hun fortsat vil sprede smil, hvor hun dukker op.

ET STORT TILLYKKE TIL AMALIE !

Ungdomsudvalget


Tidligere er undomspokalen tildelt følgende:

1987 Arne Heydorn
1988 Niels Petersen
1989 Helle Witting
1990 Mette Witting
1991 Anne Mette Pedersen
1992 Daniel Larsen
1994 Ann Bille Simonsen
1995 Pernille Petersen
1996 Johan Aagaard
1997 Signe Petersen
1998 Mia Bille Simonsen
1999 Sofie Sørensen
2000 Kim Baunehøj Petersen
2001 Michael Kreiberg
2002 Lærke Sørensen
2003 Tobias Midtgaard Frich
2004 Camilla Meyer
2005 Line Kreiberg
2006 Martin Laage Kragh
2007 Ida SanderTil ungdomssiden


OK Roskildes emailadresse er: okroskilde@okr.dk
Webredaktør: OKR' webgruppe, email: webteam@okr.dk
Denne side er opdateret d. 2. november 2007 af Janne Brunstedt