Logo PladsMads-Rasmus

Nyt medlem?

Løb og træning i OK Roskilde

OK Roskilde og andre klubber tilbyder året rundt træningsløb m.m., så der er mulighed for at træne sine orienteringsevner.

Træningløb i Boserup skov

Der er træningsløb i Boserup Skov hver lørdag kl. 13-13.30, undtaget i sommerferien. Der er baner af alle sværhedsgrader, også for børn og uøvede. Det er gratis for klubbens medlemmer at starte ved klubbens egne træningsløb.
Se mere om lørdagsløb i Boserup

Tirsdagstræning.

Hver tirsdag året rundt fra kl. 18 er der tekniktræning med træningsbaner af forskellige længde og sværhedsgrad. Der vil være en særlig introduktion til dagens træning for børn/unge og for voksne begyndere. Læs mere om det aktuelle program for tekniktræningen. Indholdet af dagens træning annonceres et par dage før træningen under nyheder på forsiden af hjemmesiden.

Vintertræningsløb.

De midt- og sydsjællandske orienteringsklubber samarbejder om at arrangere træningsløb i vinterhalvåret fra november til marts. Træningløbene kaldes VTR-løb, og der er baner af forskellige længde og sværhedsgrad. Der er en gennemgående konkurrence, som lægger op til et afslutnings/finaleløb i marts. VTR-løbene er meget populære og ofte starter der omkring 100 løbere til løbene. Se den senste oversigt over VTR-løbene

Byorientering

Om vinteren arrangerer OK Roskilde byorienteringsløb en gang om måneden, normalt den første tirsdag i måneden. Byorientering er et orienteringsløb, der foregår på et specielt orienteringskort, som klubben har tegnet over Roskilde by. Normalt startes der fra klubhuset, men et par gange startes der fra andre steder i byen. Løbene foregår når det er mørkt, og det er derfor en god ide at tage en lygte med. Se den seneste oversigt over By orienteringsløb

Karusselløb

Karusselløbene er et træningsløbssamarbejde mellem de Nordsjællandske klubber. De forskellige klubbers træningsløb bliver koordineret, og der laves en samlet oversigt over de forskellige løbstilbud. I sommerhalvåret er der løb flere dage om ugen, mens der om vinteren kun er løb i week-enderne. Se den aktuelle Løbsoversigt

Løb på faste poster

OK Roskilde har opstillet omkring 80 faste poste i Boserup Skov. Se mere på siden om Faste poster i Boserup

Særlige klubløb

Roskilde 3-dages

Roskilde 3-dages er 3 træningløb med indlagt konkurrence, der afvikles på tre torsdage aftener i august måned. Løbene arrangeres i nærskovene og naboklubberne er inviteret til at deltage. Roskilde 3-dages er efterhånden blevet en tradition, og løbene har stor tilslutning med mange startende hver gang. Her kan du se mere om det seneste Roskilde 3-dages.

Sct Hans løb, midsommerløb

Sct Hans løbet afvikles som regel i Boserup Skov på en hverdag aften tæt på Sct Hans aften. Løbet er ofte udformet som et pointløb med specielle regler, der er forskellige fra år til år.
Efter løbet samles man på stranden ved Boserup Skov, hvor grillen tændes, og den medbragte mad tilberedes og spises, alt i mens solen går ned.

Juleløb

Juleløbet er et andet af OK Roskilde traditionelle løb, der afvikles 2. juledag i Boserup Skov. Det sjove/spændende ved dette løb er, at det sjældent er udformet som et helt almindeligt løb. Det er ofte et helt specielt kort der løbes på, og der kan være alle mulige sindrige pointsystemer, men sjovt er det. Der kommer altid en særlig invitation til juleløbet, så hold øje med nyhederne i december måned.


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde       webteam@okr.dk    18. oktober 2016