Divisionsmatch, Store Dyrehave, 24. September.

1. plads til Ellen Dyrlund Pedersen.

Årets treje divisionsmatch (oprykningsmatchen blev afviklet i Store Dyrehave.

OK Roskilde havde en banevinder i ungdomsklasserne:

Ellen Dyrlund Pedersen vandt D12. I samme klasse blev Agnes Dyrlund Pedersen blev nr. 4.

Kirstine Christiansen og Helene Christiansen løb igen på samme tid i D14B løb Kirstine Christiansen men denne gang måtte de dele 2. pladsen.

Ungdomsløbernes flotte resultater kunne ikke hindre 2 nederlag i matchen, så klubben må blive i 3. division.

Helene og Kirstine Christiansen blev dagens løbere

Til toppen af siden

Divisionsmatch, Rude skov, 17. September.

1. pladser til Agnes, Kirstine og Helene.

Årets anden divisionsmatch blev afviklet i Rude skov.

OK Roskilde havde banevindere i to ungdomsklasser:

I D12 vandt Agnes Dyrlund Pedersen klassen for 2. gang i år.

I D14B løb Kirstine Christiansen og Helene Christiansen på samme tid, og måtte derfor dele 1. pladsen.

Ungdomsløbernes gode løb og point var med til at sikre OK Roskilde sejren i 3. division.

Agnes Dyrlund Pedersen (med mormor Inger)

DM-mellem, Gribskov Nord, 26. august.

Bronze til Agnes Dyrlund Pedersen ved DM-mellem.

Årets DM-mellem, blev arrangeret af FIF Hillerød i Gribskov Nord.

Skoven var meget våd efter nattens megen regn, og grøfter og moser var meget vandfyldte.

Agnes Dyrlund Pedersen løb sig til en flot 3. plads og dermed en bronzemedalje i D12. Agnes sikrede sig dermed sin første DM-medalje.

Ellen Dyrlund Pedersen var blot 25 sek efter og fik en flot (kedelig) 4. plads.

Agnes på medaljeskamlen

EFOL 2022, Palanga, Litauen 25.-29. Juni.

Guld til Ellen og Agnes Pedersen ved Europamesterskabet for skovfolk.

EFOL, European Foresters Orienteering Championship, blev i år afviklet i Palanga i Litauen.

I stafetten stillede OK Roskildes med et hold i W12 med Ellen Dyrlund Pedersen og Agnes Dyrlund Pedersen.

Det lykkedes Agnes og Ellen Pedersen at genvinde mesterskabet fra sidste år i Italien.

På spinten var der også dansk sejr i W12, idet Agnes løb sig til en guldmedalje. Ellen løb sig til en bronzemedalje i samme klasse.

På mellemdistancen gjorde Ellen og Agnes det også godt. Agnes blev nr. 4, mens Ellen blev nr. 5.

W12 stafet præmie overrækkelse

Divisionsmatch, Hvalsøskovene, 30. April.

Flere 1. pladser til OK Roskildes ungdomsløbere.

På en flot forårsdag blev årets første divisionsmatch afviklet i nordvestlige del af Hvalsøskovene.

OK Roskilde havde banevindere i tre ungdomsklasser:

I H10 vandt Lau Lindemann og Moritz Søndergaard Pohl kom på 2. pladsen blot 1 sek efter.

I D12 vandt Agnes Dyrlund Pedersen og Ellen Dyrlund Pedersen var 1 min efter på 2. pladsen.

I D14B vandt Kirstine Christiansen med Helene Christiansen på 2. pladsen bare 2 sek efter.

Flotte præstationer af de ungdomsløbere vi havde med til denne divisionsmatch.

Lau Lindemann, vinder af H10

Nytårsstafet 2023, Kårup skov, 8. Januar.

OKR vinder Ungdomsklassen.

Årets første løb, Nytårsstafetten, blev løbet i Kårup Skov, der er temmelig kuperet. Dog forgik ungdomsløbernes baner i den nordlige mere flade del af skoven.

Holdet med Ellen Dyrlund Petersen, Oscar Larsen og Agnes Dyrlund Petersen vandt sikkert deres klasse foran tre hold fra Holbæk OK.

1. pladsen i Børneklassen: Oscar, Agnes og Ellen

okroskilde@okr.dk      Bjældevej 20, 4000 Roskilde       webteam@okr.dk    16. november 2023