Logo natstart

Klub / Aktiviteter

Fire medaljer til OK Roskilde ved DM-nat.

De sidste skal blive de første kunne være et passende citat for årets første danske mesterskab. Det var nemlig årets første DM, DM i nat-orientering, som netop var sidste års sidste danske mesterskab.

Det var Fåborg OK der arrangerede dette mesterskab ud i natorienteringens kunst, og det gjorde de godt med et indendørs stævnecenter i en lade, hvori målopløbet også var. Skoven var Holstenshuus, som mange sikkert husker fra en af Påskeløbets etaper i 2014, der er ganske kuperet og med megen undervegetation i form af bl.a. brombær, der selv på denne årstid kan volde problemer. Men ud over selve det at skulle finde vej i mørke, så var det nok de fysiske udfordringer, der var de største hindringer for hastigheden gennem skoven.

Da målopløbet var på stævnepladsen i laden, skulle den sidste del af banen løbes gennem slotsparken, og ikke så få løbere havde faktisk de største problemer her, hvor de måske lige tænkte, nu er jeg snart i mål, og glemte at tænke på, at de sidste poster jo også skal findes.

Fire af OK Roskildes løbere klarede udfordringerne så godt, at de kunne vende hjem til Sjælland med DM-medaljer om halsen.

Janne Brunstedt løb en sikker sejr hjem i H70 og fik dermed en guldmedalje, og det blev til dobbeltsejr i H70, idet John Tripax mindre end 2 min. efter fik en 2. plads og en sølvmedalje.

Det blev til endnu en sølvmedalje til Inge Jørgensen i D70, og Ole Svendsen fik en bronzemedalje i H75.

Janne

dm_nat19.jpg"
De 4 medaljetager ved DM-nat - i baggrunden ses lidt af præmien

Se resultaterne fra DM-nat


okroskilde@okr.dk    Bjældevej 20, 4000 Roskilde        webteam@okr.dk    24. marts 2019