Logo bohemia_top.png

Klub / Aktiviteter

Sejr til Inge Jørgensen i Bøhmen

Årets udgave af Tjekkisk 5-dages, Bohemia Orienteering, ved Novy Bor i det nordligste Tjekkiet, er netop overstået. Området er karakteriseret ved mange særprægede klippeformationer, der løbes i mellem, og det er åbenbart et terræn, der passer Inge godt, for hun har endnu en gang vundet dette internationale 5-dages løb, der arrangeres hvert andet år.

Inge blev nr. 1 på første etape, hvor konkurrencen var tæt i D70. På de næste 3 etaper fik Inge endnu en første plads og 2 anden pladser, så hun inden sidste etapes jagtstart havde et pænt forspring på 15 min til nr. 2. Det kan godt give lidt ekstra spænding, at starte først på en jagstart, men med Inges rutine og sikre orientering, var det ikke noget problem. Selv om Inge blev jaget bagfra, så lykkedes det Inge at øge forspringet, så hun kunne løbe i mål som en sikker vinder med 20 min forspring til de nærmeste forfølgere. Nr. 2 var i øvrigt Mara Plaude fra Letland, som vandt sølv på langdistancen ved WMOC i Letland for et par uger siden.

Ole Svendsen gjorde det også godti de bøhmiske bjerge i H75, hvor han løb sig til en etapesejr på 2. etape. Ole lå nr. 6 inden sidste etapes jagtstart, men det lykkedes Ole at løbe forbi et par stykker og blive nr. 3 på sidste etape, så han endte med en samlet placering som nr. 4.

Alle resultaterne og flere billeder kan ses på Bohemia Orienteerings hjemmeside.

   
Inge på toppen. Foto: Bohemia Orienteering
 


Ole med medaljen for etapesejren

Janne.


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     30. juli 2019