Logo Bykort

Klub / Aktiviteter
Instruktion til byløb 2. februar 2016

Glæd jer til byløbet i Havdrup tirsdag 2. februar.

Sæsonens næstsidste byløb i finder sted i ”jomfrueligt” orienteringsterræn i Havdrup by. Løbet afvikles som klassisk vejvalgsorientering med individuel start. Kortet er nytegnet af en novice (mig!) - jeg håber derfor I vil bære over med de fejl som I uden tvivl finder på kortet.

Mødested: Hammersvej 4, 4622 Havdrup. Der er mulighed for indendørs omklædning før og efter løbet.

Der er følgende baner:

Alle kort er i målestok 1:5000. Mellem og lang bane er printet i A3 resten i A4. Der vil være løse postdefinitioner.

Starten foregår et par minutters gang fra Hammersvej, på den anden side af Nylukkevej (se kort). Starten er ubemandet, så husk at holde tilstrækkelig afstand mellem starterne. Bemærk at mellem og lang bane passerer lidt mere trafikerede veje end de andre baner – men generelt er Havdrup meget fredeligt om aftenen.

Kortudlevering og start fra ca. 17.30.

Kontrolsystem: SI - opgiv SI brik nummer ved tilmelding.

Parkering: Der er meget få parkeringspladser på Hammersvej og de omkringliggende veje – hvis I finder en parkeringsplads her så pas på ikke at blokerer for passage. Det er desuden ikke muligt at kantparkere på hovedgaden. Derimod er der gode parkeringsmuligheder på Akacievangen (med indkørsel via Humlevangen fra Nylukkevej) - herfra er der 2-3 minutters gang til Hammersvej (bemærk at det ikke er muligt at køre fra Hammersvej direkte igennem til Akacievangen). Hvis alt glipper er der masser af parkeringspladser ved Super brugsen og Netto (ca. 5 minutters gang).

Der vil blive serveret varm kakao og saft efter løbet.

Tilmelding via mail til json@elektro.dtu.dk senest mandag 4 januar kl. 12. Der printes nogle ekstra kort af hver bane, så hvis du ikke er tilmeldt, så mød op alligevel.

Hilsen
Jakob


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde       webteam@okr.dk    29. januar 2015