OKR ungdomsløbernes resultater i år 2009

Resultaterne fra 2008 kan ses her

DM sprint, Vordingborg, 25. April.

Bronzemedalje til Andreas Boesen ved DM sprint.

I år blev de danske mesterskaber i sprint disciplinen afviklet i strålende sol og flotte historiske omgivelser omkring Gåsetårnet i Vordingborg.

Andreas Boesen gentog bedriften fra sidste år ved igen at erobre en bronzemedalje i den ældste juniorklasse H-20. Andreas sikrede sig 3. pladsen og bronzemedaljen i en dyst, hvor det var få sekunder der afgjorde placeringerne. Andreas var således kun 5 sek. fra 1. pladsen.

Sprint disciplinen tiltrækker endnu ikke så mange løbere, og der var heller ikke mange ungdomsløbere fra OK Roskilde. De der deltog, fik en rigtig god oplevelse, dels de smukke, historiske omgivelser, dels et sjældent godt kort, med rigtig gode baner.

Foruden Andreas løb også Michael Kreiberg i juniorklasse H-20, hvor han blev nr. 14.

Martin Midtgaard Frich deltog i klassen H-16, hvor han med en tid, der var mindre end 2 min. langsommere end til en bronzemedalje, blev nr. 9. Jacob Laage Kragh var mindre end 1 min. efter Martin og blev nr. 12.

Her kan ses mere om DM sprint.

Til toppen af siden

DM nat, Søgård, 4. April.

Guld til Andreas Boesen og bronze til Christian Vindegaard Grønberg ved DM i natorientering.

Årets første danmarksmesterskab, DM nat, blev afviklet i Søgård skov i Sønderjylland.

Andreas Boesen fik en fortjent guldmedalje efter en suveræn sejr i klassen H-18 med over 6 minutter ned til nummer 2. Det var Andreas' anden DM-nat medalje, idet han sidste år fik en sølvmedalje.

Christian Vindegaard Grønberg løb også i klassen H-18 og sikrede sig sin første DM medalje i natorientering ved at blive nr. 3.

Mads Midtgaard Frich var sølle 10 sekunder fra en bronzemedalje på 4. pladsen i H-12.
Tobias Midtgaard Frich måtte ligeledes tage til takke med en fjerdeplads i H-20.
Martin Midtgaard Frich blev nr. 7 i H-16

Et uddrag af resultatlisten ses herunder:

H-12 1 Madsen, Jakob Emil Smedegaard Ok Sorø 23:49 2 Illum, Martin Søllerød Ok 24:21 3 Jørgensen, Jacob Skaanning Silkeborg Ok 25:59 4 Frich, Mads Midtgaard Ok Roskilde 26:09 H-16 1 Nørskov, Thor Ok Øst Birkerød 45:19 2 Edsen, Jakob Ekhard Aarhus 1900 Orienter 45:20 3 Sørensen, Mikkel Ok Melfar 47:31 7 Frich, Martin Midtgaard Ok Roskilde 1:03:49 H-18 1 Boesen, Andreas Ok Roskilde 56:28 2 Sloth, Kristoffer Aalborg Ok 1:02:32 3 Grønberg, Christian V Ok Roskilde 1:08:59 H-20 1 Nielsen, Rasmus Folino Fif Hillerød Orient 1:01:18 2 Hjerrild, Per Ok Pan Århus 1:07:44 3 Sørensen, Søren S. Fif Hillerød Orient 1:12:06 4 Frich, Tobias Midtgaard Ok Roskilde 1:16:18

Hele resultatlisten kan ses på DM nat's hjemmeside.

SM nat, Aggebo-Græsted Hegn, 18. marts.

Sølv til Tobias Midtgaard Frich og bronze til Amalie Tripax og Mads Midtgaard Frich.

Årets første mesterskab, SM nat, blev i år afviklet over tre løb, hvor mesterskabet blev afgjort ved det samlede resultat af de bedste 2 ud af de tre løb. Der blev løbet i Ny Tolstrup, Danstrup Hegn og Aggebo Græsted Hegn.

Tobias Midtgaard Frich løb sig til en andenplads og sølvmedalje i klassen H-20.

Amalie Tripax fik en tredjeplads og bronzemedalje i klasse D-14.

Mads Midtgaard Frich fik en tredjeplads og bronzemedalje i klasse H-12.

Martin Midtgaard Frich blev nr. 4 i klassen H-16 og Isabella Sihm og Rasmus Møller Jess fik begge 5. pladser i henholdsvis klasserne D-14 og H-12.

Alle resultaterne for årets SM nat kan ses på SM nats hjemmeside.

okroskilde@okr.dk    Bjældevej 20, 4000 Roskilde        webteam@okr.dk    28. april 2009