DM-ultralang, Skjoldenæsholm, 21. September.

Guld til Andreas Boesen og Bronze til Kim Baunehøj Pedersen.

DM-ultralang, orienteringssportens længste DM-diciplin, blev i år afviklet med OK Roskilde som arrangør i Skjoldenæsholm.

De få ungdomsløbere fra OKR, der havde givet sig i kast med denne lange distance, gjorde det rigtig godt.

Andreas Hougaard Boesen sikrede sig endnu en guldmedalje, idet han vandt klassen H17-18. Guldet blev sikret med margen på kun 9 sek til nr. 2, og det efter næsten 2 timers løb.

Kim Baunehøj Pedersen fik en meget flot 3. plads og dermed bronzemedalje i klassen H19-20. Michael Kreiberg løb samme klasse og var lige efter på 4. pladsen, og Tobias Midtgaard Frich kom i mål på 6. pladsen.

Herudover blev Martin Midgård Frich nr. 10 i klassen H 16, Amalie Tripax blev nr. 11 i klassen D 16, og Lærke Sørensen blev nr. 7 i klassen D19-20.

Se hele resultatlisten.

Til toppen af siden

DM-lang, Rømø Sønderland, 14. September.

Sølvmedaljer til Amalie, Alexander og Andreas.

Efter lørdagens stafet i den nordlige del af Rømø blev søndagens DM-lang afviklet i den sydlige ende af øen, og OK Roskildes ungdomsløbere vandt 3 sølvmedaljer og fik en række andre flotte placeringer.

Sølvmedaljerne gik til Amalie Tripax i klassen D14, Alexander Ulsøe Jessen i klassen H10 og Andreas Hougaard Boesen i klassen H18.

Lærke Sørensen var i klassen D20 meget tæt på en medalje, idet hun fik en 4. plads mindre end 3 min fra 3. pladsen.

I uddraget af resultatlisten herunder ses alle OK Roskilde løbernes placeringer:

13    Michael Andersen             OK Roskilde                 2:17:01

DM-stafet, Rømø Nørreland, 13. September.

Bronze til OK Roskildes H20 hold

DM-weekenden foregik i år på Rømø i nogle lækre terræner med klitter op fyrreplantager.

Ved DM-stafet blev det til en flot bronzemedalje i klassen H20 ved Tobias Midtgaard Frich, Kim Baunehøj Pedesen og Andreas Hougaard Boesen. Bronzemedaljerne kom først i hus efter nogen nervøs venten blandt klubkammeraterne. Tobias lagde ud og kom i mål efter 1. turen på 6. pladsen. På 2. tur var Kim i stand til at hente så meget ind på de førende hold, at han kom i mål på 4. pladsen. Tredjepladsen var inden for rækkevidde, og på sidste sløjfe mellem publikumsposten og mål lykkedes det for Andreas at komme forbi, så han kunne løbe i mål til brozemedaljerne.

OK Roskilde havde endnu et hold med i klassen H20. Holdet bestod af Michael Andersen, Christian V. Grønberg og Michael Kreiberg, og de løb en 6. plads hjem.

I klassen D/H12 løb Mads Midtgaard Frich, Alexander Ulsøe Jessen og Mathilde Hougaard Boesen en 9. plads hjem.

Amalie Tripax, Ida Sander og Isabella Sihm løb en flot 6. plads hjem i klassen D16.