OKR ungdomsløbernes resultater i år 2009

Resultaterne fra 2008 kan ses her

DM-lang, Linå Vesterskov, 13. September.

Bronzemedalje til Amalie Tripax ved DM-lang.

De individuelle danske mesterskaber i disciplinen Lang blev afviklet i Linå Vesterskov ved Silkeborg, en skov med voldsomme stigninger.

For anden gang inden for 14 dage lykkedes det for Amalie Tripax at erobre en bronzemedalje ved et dansk mesterskab i klassen D-14.

Isabella Sihm, Melissa Ulsøe Jessen og Mathilde Hougaar Boesen løb også i klassen D-14, hvor de blev henholdsvis nr. 10, 12 og 15.

I klassen for de mindste drenge, H-12, blev Mads Midtgaard Frich, Alexander Ulsøe Jessen og Rasmus Møller Jess henholdsvis nr. 9, 11 og 18.

Martin Midtgaard Frich og Jacob Laage Kragh løb i klassen H-16, hvor de blev henholdsvis nr. 10 og 14.

Bronze til Amalie

I klassen H-18 var Christian V Grønberg med en flot 6. plads kun 3 min fra en medalje.

I klassen H-20 var der tæt opgør mellem de 4 løbere fra OKR. Michael Andersen var hurtigst på 6. pladsen mens Kim Baunehøj Pedersen, Tobias Midtgaard Frich og Michael Kreiberg kom lige efter på henholdsvis 7., 8. og 9. pladsen.

Se hele resultatlisten.

Til toppen af siden

DM-stafet, Velling Snabegård, 12. September.

To fjerdepladser til OKRs ungdomshold ved DM-stafet.

De danske mesterskaber i stafetorientering blev afviklet i det særdeles udfordrende terræn i Velling Snabegård skov ved Bryrup. Det meget kuperede terræn sammen med ekstra lange baner gjorde sit til, at det også blev en meget fysisk krævende oplevelse.

I klassen D/H-14 blev holdet med Amalie Tripax, Melissa Ulsøe Jessen og Isabella Sihm nr. 4, lige uden for medaljepladserne.

I junior klassen H-20 var det holdet med Michael Andersen, Tobias Midtgaard Frich og Kim Baunehøj Pedersen, der fik en fjerdeplads.

Holdet med Alexander Ulsøe Jessen, Rasmus Møller Jess og Mads Midtgaard Frich fik en flot 6. plads i den meget store klasse D/H-12, hvor hele 19 hold stillede til start.

4. plads til Kim, Michael og Tobias Melissa, Isabella og Amalie, 4. plads

DM-mellem, Gødding Skov, 29. August.

Bronzemedalje til Amalie Tripax ved DM-mellem.

De danske mesterskaber i orienteringsløb på mellemdistancen blev afviklet i regn og sol i Gødding skov nær Billund.

Eneste ungdomsløber fra OK Roskilde, der kom på præmieskamlen, var Amalie Tripax. Hun løb sig til en bronzemedalje i klassen D14.

Flere andre løbere klarede sig godt og kom i top10:
Kim Baunehøj Petersen fik en meget flot 6. plads i den hårde juniorklasse H20. I samme klasse blev Christian Vindegaard Grønberg nr. 10.
Martin Midtgaard Frich blev nr. 9 i klassen H-16.
Isabella Sihm blev nr. 9 i klassen D-14, hvor Melissa Ulsøe Jessen blev nr. 10.

okroskilde@okr.dk    Bjældevej 20, 4000 Roskilde        webteam@okr.dk    20. november 2009