Logo Stævneplads

Om OK RoskildeKlubhuset

Klubhus

OK Roskilde har til huse på Bjældevej 20, i vores klubhus Nordpilen. I klubhuset findes mødelokaler, omkædningsrum, bad og køkken. Desuden er der et depot til vores løbsmateriel. Klubhuset har klubben selv bygget i perioden juni 1996 - december 1997 for egne midler, tjent ved at dele telefonbøger ud for Tele Danmark siden 1990.
I 2009 blev klubhuset udvidet med et motionsrum med forskelligt udstyr til styrke- og konditionstræning samt med et større depotrum.
Vi bruger klubhuset til mødested for klubbens medlemmer, til klubaftener, festlige begivenheder, møder og i forbindelse med træning.
Fra klubhuset er der små 2 km til Boserup Skov.
I klubhuset findes flere opslagstavler, hvor du kan finde oplysninger, indbydelser til forskellige arrangementer med mere. Du er også selv velkommen til at hænge noget op, hvis du mener andre i klubben kan have interesse i det.
Nøgle udleveres af lokaleudvalget mod depositum.
Klubhusets adresse er: Bjældevej 20, 4000 Roskilde
Busforbindelser: Bus 202A til Margretehåb (Peplingevej), 201A mod Svogerslev til Låddenhøj (Holbækvej) samt alle busser, der kører ud af Holbækvej mod Svogerslev. Der er 7-12 minutters gang til klubhuset fra stoppestedet.


okroskilde@okr.dk    Bjældevej 20, 4000 Roskilde        webteam@okr.dk    8. august 2022