OKR ungdomsløbernes resultater i år 2014

Resultaterne fra 2013 kan ses her

DM-ultralang, Nørlund Plantage/Harrild Hede, 27. April.

Sølv til Anders Krogh Madsen og Karoline Fonager Ulsøe Johansen.

Årets styrkeprøve i udholdenhed, DM Ultralang, fandt sted i et overvejende fladt hede- og plantage-terræn lidt syd for Ikast. Variationen bestod i, at enten løb man ude på den åbne hede eller inde i granplantagen, mens de længste baner også var i lidt tæt fyrreskov.

Anders Krogh Madsen fulgte op på lørdagens DM-sprint guld med endnu en DM-medalje. Denne gang af sølv i klassen H-12. Anders var med helt i front på det meste af banen, men et lille koncentrationssvigt på en af de sidste poster kostede ham guldet. I samme klasse løb Jonas Fonager Ulsøe Johansen en 10. plads hjem.

Karoline Fonager Ulsøe Johansen fik ligeledes en meget fortjent sølvmedalje i klassen D-12. Karoline var meget tæt på guldet, idet hun blot var 6 sek. efter vinderen. Faktisk var Karoline kun 1 sek. efter på sidsteposten, men taber så yderligere tid på opløbsstrækningen.

Rasmus Krogh Madsen løb i klasen H-14, hvor konkurrencen er meget hård, og blev nr. 9.

Anders og Karoline med DM-sølvmedaljerne.

Også i klassen H-16 er der hård konkurrence og her blev Rasmus Møller Jess nr. 6.

Til toppen af siden

DM-sprint, Lemvig, 26. April.

Guld til Anders Krogh Madsen og sølv til Rasmus Møller Jess ved DM-sprint

Årets danmarksmesterskab i Sprint, blev afviklet i idylliske Lemvig.

Løbet havde stævneplads på havnen og havde krævende baner i byens midte, hvor der skulle holdes styr på detaljerne. Så det var med fuld koncentration og kortkontakt hele vejen.

Anders Krogh Madsen løb fantastisk og sikrede sig en guldmedalje i klassen for de yngste drenge (H-12). Anders løb på blot 10 minutter og havde en margin på 17 sekunder ned til nummer to.

Rasmus Møller Jess havde også et rigtig godt løb, blev en flot nr. 2, og fik en sølvmedalje i klassen H-16.

Jonas Fonager Ulsøe Johansen og Rasmus Krogh Madsen fik begge flotte 5. pladser i klasserne henholdsvis H-12 og H-14. Rasmus var bare 21 sek fra en bronzemedalje.

Karoline Fonager Ulsøe Johansen løb i klassen D-12 og blev nr. 11, mens Amalie Tripax blev nr. 15 i klassen D-20.

anders_rasmus_sprint
Anders og Rasmus til DM sprint

DM-nat, Jægerspris Nordskov, 29. Marts.

Guld til Anders Krogh Madsen ved DM-nat

De danske mesterskaber i natorientering blev i år afviklet i Jægerspris Nordskov, en dejlig skov til natløb, selv om der stadig var mange spor efter efterårets storme.

Anders Krogh Madsen kom tidligt i mål i en flot tid i klassen H-12, så han måtte i spænding vente på at resten af løberne i klassen kom i mål. Anders' tid endte med at være den hurtigste, så Anders blev nr. 1 og sikrede sig dermed sin første DM guldmedalje.

Der var flotte 4. pladser til Karoline Fonager Ulsøe i klassen D-12 og Rasmus Krogh Madsen i klassen H-14 samt en 5. plads til Rasmus Møller Jess i klassen H-16. Jonas Fonager Ulsøe blev nr. 8 i H-12.

anders
Anders med guldmedaljen fra DM-nat

SM-Nat, Tre skove i Nordsjælland i marts.

Guld til Rasmus Møller Jess ved SM-Nat.
Bronze til Karoline Fonager Ulsøe og Rasmus Krogh Madsen

De sjællandske mesterskaber i natorientering blev i år afviklet over 3 løb. Første afdeling blev løbet i Ll. Hareskov, anden afdeling i Præstevang ved Hillerød og endelig sidste afdeling i Liseleje med baner i Asserbo plantage og Melby Overdrev, så det var 3 meget forskellige terræner.

Rasmus Møller Jess vandt i klassen H-16 og fik dermed sin første SM-Nat guldmedalje. Rasmus havde sikret sig sejren allerede inden sidste afdeling, da han havde vundet de 2 første.

Karoline Fonager Ulsøe blev nr. 3 i klassen D-12 og fik dermed sin anden SM-Nat medalje. Sidste år vandt Karoline klassen.

Rasmus Krogh Madsen fik en 3. plads og dermed en bronzemedalje i klassen H-14. Det var Rasmus' anden SM-Nat medalje, sidste år fik han sølv.

Ud over medaljetagerne var der gode placeringer til Anders Krogh Madsen og Jonas Fonager Ulsøe, der blev henholdsvis nr. 4 og 5 i klassen H-12.