OKR ungdomsløbernes resultater i år 2011

Resultaterne fra 2010 kan ses her

DM-ultralang, Bidstrup Skovene, 10. April.

Sølv til Andreas Boesen og bronze Amalie Tripax ved DM-ultralang.

DM Ultralang fandt i år sted i skovene ved Bidstrup gods syd for Langå. Skovene, hvori der aldrig tidligere havde været løbet orienteingsløb, havde spændende udfordrende kurver til de meget lange baner.

Andreas Hougaard Boesen startede sidst i H-20, så spændingen var bevaret til det sidste. Andreas kom i mål på en flot anden plads, kun 1.48 minutter efter vinderen Marius Thrane Ødum (OK Øst Birkerød), efter mere end 1 time og 41 min i skoven.

Amalie Tripax sikrede sig en fornem bronzemedalje i D-16 efter 1 time og 20 min løb. Guldet gik til Miri Thrane Ødum fra OK Øst og sølvet til Amanda Falck Weber fra Tisvilde Hegn.

Bronze til Amalie og Sølv til Andreas.
Til toppen af siden

DM-sprint, Silkeborg, 9. April.

Guld til Andreas Boesen og Amalie Tripax 12 sek fra en bronzemedalje

Årets første danmarksmesterskab, DM Sprint, blev afviklet i Silkeborg midtby, en by med store bygningskomplekser og baggårde med mange gennemgange og passager.

Andreas Boesen fik en fortjent guldmedalje efter en sejr i klassen H20. Andreas var dog bare 9 sek hurtigere end klassens nr. 2, Thor Nørskov fra OK Øst Birkerød. Det var Andreas' første DM-sprint guldmedalje, tidligere har han vundet sølv og bronze.

Amalie Tripax løb i klassen D-16 og fik en flot 4. plads kun 12 sek fra en bronzemedalje.

Rasmus Krogh Madsen, der løb i klassen H-12, fik en 10. plads, et flot resultat af den unge løber.

sprint_guld
Guld til Andreas i H20.

Spring-Cup, Haraldsted og Avnstrup, 25-27. Marts.

Rasmus Krogh Madsen vinder Nat sprinten ved Sprin Cup

Spring Cup, der i år var henlagt til skovene syd for Roskilde, startede med Nat Sprint fredag aften i Haraldsted Skov, og her gjorde Rasmus Krogh Madsen det forrygende, idet han løb sig til en sejr i klassen H-12. Alexander Ulsøe Jessen gjorde det også rigtig godt, idet han fik en flot 2. plads i klassen H-14. I samme klasse blev det til en 9. plads til Rasmus Møller Jess.

Spring Cup Klassisk blev løbet lørdag i Avnstrup og her var det igen Rasmus Krogh Madsen, der stod for en flot præstation, idet han blev nr. 2 i klassen H-12.
Karoline Fonager Johansen løb i klassen D-10 og fik en meget flot 3. pladsen.
I klassen H-10 stod Leonard van B Naulin for en flot præstation, idet han fik en flot 4. plads. Jonas Fonager Johansen kom lige efter på 5. pladsen i samme klasse, mens Anders Krogh Madsen blev nr. 8 i klassen.
Amalie Tripax gjorde en flot indsats i klassen D-16 ved at blive nr. 9. I samme klasse blev Melissa Ulsøe Jessen nr. 24, mens Mathilde Hougaar Boesen blev nr. 29.

I eliteklassen H19-20E, hvor der var mange stærke udenlandske løbere på startlisten løb Andreas Boesen sig til en meget fornem 4. plads. Klassen blev vundet af den norske juniorlandsholdsløber, Eskil Kinneberg, der bl.a. var med til at vinde junior stafet VM sidste år.

Rasmus
Rasmus Krogh Madsen formåede som eneste OKR-løber at vinde sin klasse ved weekendens SpringCup, H12 ved fredagens natsprint i Haraldsted

Søndagens stafet blev også løbet fra samme stævneplads i Avnstrup.
OK Roskilde stillede kun med et enkelt hold i klassen H/D-16. Holdet bestod af Mathilde Hougaard Boesen, Mads Midtgaard Frich og Amalie Tripax og holdet endte på en flot 15. plads.

SM-nat, Aggebo-Græsted, 16. Marts.

Sølv til Rasmus Krogh Madsen ved SM-nat

De sjællandske mesterskaber i natorientering blev i år afviklet over tre løb i marts måned, hvor mesterskabet blev afgjort ved det samlede resultat af de bedste 2 ud af de tre løb. Der blev løbet i Kongelunden, Egebæksvang og Aggebo-Græsted Hegn.

Rasmus Krogh Madsen sikrede sig den samlede 2. plads og dermed sølvmedaljen i klassen H-12. Rasmus fik en 2. plads ved første løb i Kongelunden, en 3. plads ved det næste løb i Egebæksvang og endelig en 2. plads ved det sidste løb i Aggebo-Græsted Hegn. Det var et tæt opgør med Malthe Poulsen fra FIF Hillerød, der blev den samlede vinder og Lasse Falck Weber, Tisvilde Hegn OK, der blev nr. 3. idet der måtte fintælling af sekunder til for at fordele guld sølv og bronze.

okroskilde@okr.dk      Bjældevej 20, 4000 Roskilde       webteam@okr.dk    11. april 2011