Logo Bronze

Klub / Aktiviteter


Møde/ungdomstrænig for ungdomsløbere og forældre 10/8.

Til klubbens ungdomsløbere og forældre.

Klubbens ungdomsudvalg indbyder alle klubbens ungdomsløbere, unge som gamle indtil 21 år, piger og drenge og forældre til et orienterende og forhåbentlig hyggeligt møde, hvor I også kan stille alle de spørgsmål, I har. Mød i klubhuset tirsdag den 10. august kl 17.45.

Vi har set, at klubben på det sidste, har fået flere nye unge medlemmer, både alene og søskende og de fleste med forældre, og vi synes, det kunne være rart at mødes. Faktisk har klubben mange ungdomsløbere.

Vi håber, at kunne genopbygge ungdomsgruppen, få en masse til at komme til træningen (og naturligvis også med ud til de rigtige løb) og få nogle hyggelige aftener i klubben.

Vi starter med at løbe et lille orienteringsløb på kortet omkring klubhuset. Kl 17.45 vil der være en kort instruktion, så da bedes I være omklædt. Bagefter går vi hurtigt i bad og samles i klubben til lidt snak om sporten, lidt information til de nye og gratis fællesspisning.
Vi håber, at rigtig mange vil møde frem. I ældre erfarne skal også komme, så de nye kan se, hvem I er og hvem, de skal spørge, hvis de har spørgsmål.
Naturligvis må I også spørge ungdomsudvalget, der består af Runa Ulsøe, Gitte Tripax, Eva Grønberg, Janne Brundstedt, Jan Frederiksen, John Blaase og John Tripax.

Hvis I har mulighed for det, vil vi være meget glade for en uforpligtende tilmelding, hvor mange børn og voksne, der kommer, til John Tripax john@tripax.eu, tlf 5944 4487, evt på tlf.svareren, senest søndag d 8. august kl 19. I er naturligvis også velkomne, selv om I ikke har tilmeldt jer. Jeg er formentlig på ferie det meste af uge 30-31. Spørg evt. en af de andre fra udvalget. Se adresse mm på under ungdomsudvalg.

HUSK også at klubben holder minikursus for alle 7-10 årige sammen med Sorø Orienteringsklub i deres klubhus d 21-22. august. Fra lørdag kl 14 til søndag kl 11. Runa har udsendt en indbydelse. Hvis du ikke har fået den, bedes du kontakte Runa ruj@novonordisk.com eller tlf: 4636 2328 eller sige det til mødet d. 10. aug.

HUSK også, at Roskilde 3 - dages, TORSDAG d 12. august og TIRSDAG d 17. og 24. aug, er for alle. Tilmeld dig om muligt i forvejen, se her: Roskilde 3-dages. Ring evt. til Ungdomsudvalget for spørgsmål. Vi vil også være ude ved starten til løbene.

John Tripax


okroskilde@okr.dk      Bjældevej 20, 4000 Roskilde      webteam@okr.dk     26. juli 2010