Børn & Unge

Anders Krogh Madsen vinder KUM klassisk

I weekenden den 10.-11. maj afholdes Kreds Ungdoms Match (KUM), et af årets højdepunkter for landets bedste ungdomsløbere. I år forgår arrangementet omkring Kolding og lørdagens prestigefyldte klassiske konkurrence blev løbet i Stenderup Nørreskov.

Stenderup Nørreskov ligger ned til Kolding fjord og har mange dybe slugte ned mod fjorden, og er i øvrigt ret kuperet. Men det havde Anders styr på, da han på overbevisende vis vandt sin klasse, H-12. Anders forsætter altså sine gode takter fra forrige weekend, hvor han vandt DM-sprint og blev nr. 2 til DM-ultralang.

Sidst der var en OK Roskilde løber der vandt KUM, var i 2011 da Andreas Boesen vandt.

Flere af OK Roskildes ungdomsløbere gjorde det godt, bl. a. blev Amalie Tripax nr. 4 i D-20 og Jonas Fonager Ulsøe Johansen nr. 6 i H-12.

Søndag løbes stafetten, og det bliver spændende se hvordan OK Roskildes løbere klarer sig.