Logo natstart

Klub / Aktiviteter

Tirsdagstræning med "juleløb" på Bjældevej den 9/3.

Intet er som det plejer at være og juleafslutningen blev aflyst - men nu får du chancen for at løbe banen ..... og det er en point bane. Du skal samle mindst 31 point før end du har gennemført banen. Den, der hurtigst får samlet 31 point har vundet. På kortet findes 20 poster, posterne giver henholdsvis 1, 2 eller 5 point. Point per post fremgår af løbskortet og af de løse "løse" postdefinitioner. Ingen postdefinitioner på kortet - der er ikke plads !

En "løs" postdefinition kan hentes her: Postdefinitioner, print og klip ud.

Mødested: Start og mål er ved klubhuset.

Tilmelding: Der er obligatorisk tilmelding, for at vi kan overholde myndighedernes begrænsninger på forsamlinger. Du skal benytte denne tilmeldingsformular; vælg en ledig tid og angiv baneønske og SI-nummer senest tirsdag den 9. marts kl. 14:00. Vælg gerne det første ledige tidsslot.

Mini-OKR tilmelder sig via formularen og sender besked via mail til John Tripax.

Restriktioner: På grund af forbud mod forsamlinger på over 25 personer, må man ikke opholde sig i start eller mål området. Man skal vente i bilen / på parkeringspladsen og komme til start i det tildelte startinterval. Straks efter målgang og brikaflæsning skal mål området forlades. Der vil ikke være resultatformidling ved mål; resultaterne offentliggøres senere på hjemmesiden.
Det er ikke muligt (tilladt) at klæde om i klubhuset.

Start: MiniORK starter fra 17.30. Alle andre efter det tildelte startinterval.

Kort: Klubhuskortet (Bjældevej), målestok 1:4000, revideret december 2020.

Sport Ident: Der er SportIdent enheder på alle poster. Lånebrikker udleveres ved start.

Vel mødt
Anders Laage Kragh


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     5. marts 2021