Logo divmatch13

Heroisk kamp gav to sejre til OK Roskilde

Med 14 måneders forsinkelse kunne vi endelig løbe en divisionsmatch igen. Dog ikke helt som i ”gamle dage” med stævneplads og fællesskab. Banerne, vi løb på, var lavet til en søndag i april – nu løb vi på dem en sommersøndag. Det blev en barsk omgang for mange. Skoven var flere steder ufremkommelig, og stier var indimellem svære at finde. Samtidig var det meget varmt, og for vores senest startende løber – Jan Lindemann – blev der tale om løb i en tordenskylle. Mange måtte endda også kæmpe med maks-tiden, der var på 120 minutter. Men til alle: GODT KÆMPET.

OK Roskilde havde 48 tilmeldte løbere – og alle 48 startede! Historisk set var det et meget lav deltagerantal, og at holdet kun havde to ungdomsløbere, er vist ikke set før. Men vores modstanderklubber har nok også haft problemer med at lokke medlemmer til det sydlige Amager. For lidt overraskende var vi i stand til at besejre både Farum OK (snævert) og OK Øst Birkerød (stort). Derimod kunne vi ikke slå Ballerup OK, der blandt andet havde stor fordel af at have to løbere med i H80.

Vores 48 løbere var fordelt på 17 klasser af 36 mulige. Og vi havde klassevinder i syv af dem.

Andreas Hougaard Boesen kom lige forbi og vandt H21. Franka Søndergaard Pohl sejrede sikkert i D12, mens Annette Petersen havde et forspring på bare tre sekunder i D60. Vores eneste debutant, Jeanet Madelung, vandt D-let, mens Henrik Boesen gjorde det tilsvarende i H-let. Også i D70 og H70 var der roskildesejre ved hhv. Inge Jørgensen og Janne Brunstedt.

Tirsdag aften uddeles vores maskot til ”dagens løber” samt krus til dagens debutant (Jeanet Madelung), 10-kampsjubilar (Ole Bøggild) og 25-kampsjubilar (Rasmus Møller Jess).

Amager OK fortjener ros for et velafviklet stævne.