To sølvmedaljer til OK Roskilde ved DM-stafet

Efter sidste års aflysning pga. Cortona, blev det endelig tid igen til DM-stafet. Løbet foregik lørdag i Blåbjerg plantage nordvest for Varde, ikke langt fra Henne Strand. Plantagen er typisk vestjysk klitplantage med gran- og fyrrekrat, men også med egekrat og hedeområde; området er mest småkuperet med enkelte lidt større bakker.

OK Roskilde var kun repræsenteret med fire hold; de gjorde det til gengæld ganske godt.

I mixklassen D/H185, hvor holdets samlede alder skal være mindst 185 år og have mindst 1 dame på holdet, stillede vi med 2 hold. Finn Petersen og Anders Laage Kragh løb første tur. Anders var hurtigst og kom i mål som en af der første løbere i klassen. Anders skiftede til Annette Petersen, mens Finn lidt senere skiftede til Runa Ulsøe. Runa havde et super godt løb og bragte holdet på 1. pladsen. Runa skiftede til Janne Brunstedt, der skulle løbe 3. tur. Janne have problemer med at finde 1 post og tabte meget tid, men løb i mål som nr. 2 bare 9 sek. efter det vindende hold. Så holdet fik en sølvmedalje. På det andet hold løb Mogens Hald Kristensen 3. tur, og holdet endte på 5. pladsen.

Den anden sølvmedalje gik til H75 holdet med Ole Svendsen og Inge Jørgensen (ja, du læste rigtigt, Inge stillede op på et herrehold). Ole lagede ud med 1. tur og kom først i mål af alle i klassen, så Inge startede ud med et lille forspring. Inge kunne dog ikke holde en af de hurtige herrer bag sig, men løb i mål til en sikker 2. plads. Så det blev endnu en sølvmedalje.

Anders skifter til Annette

I klassen H21 stillede vi med et hold bestående af Rasmus Møller Jess, Martin Laage Kragh og Andreas Boesen. Rasmus løb en formidabel 1. tur og kom først i mål; han skiftede til Martin, der på 2. tur tabte en del tid, så holdet faldt noget tilbage. Andreas løb den næst hurtigste 3. tur og holdet sluttede på en flot 7. plads.

De 2 sølvhold: D/H195, Janne, Runa og Finn; H75, Inge og Ole

OK West og OK Esbjerg havde stablet et rigtig godt DM-stafet stævne på benene. Vejret var dejligt lunt efterårsvejr; perfekt løbe vejr.

Se resultater mm på DM-stafets hjemmeside.
Se også de mange gode billeder (også af OKR-løbere) på DM-stafets Facebook side.