Logo bose_sten.jpg

Klub / Aktiviteter

Senior TalentCenter Sjælland

Senior TalentCenter Sjælland er startet op igen.
Er du en seniorløber på Sjælland, som er på udkig efter lækre orienteringstræninger i høj kvalitet? Så er det genopstartede Senior TalentCenter(STC) på Sjælland helt klart et tilbud for dig!

Hvad er det? Senior TalentCenteret på Sjælland er startet op igen her til foråret med Mikkel Aaen som STC-træner. Vi har allerede afholdt 2 kompastræninger i henholdsvis Hareskoven og Geel Skov, og der er træninger med forskellige moment-emner planlagt for hele dette halve år, i skove rundt omkring på Sjælland.

Hvornår er det? Træningerne starter kl. 18, ca. hver onsdag, hvilket er 20 min efter TC'ets træninger. Vi løber på de samme baner/efter samme moment som TC'et: Det vil altså sige 7-8 km svære momentbaner i høj kvalitet, som ofte er meget afkortningsvenlige.

Hvem kommer? Målgruppen for STC-træningerne er: Seniorløbere(H/D21+), som kan løbe en svær bane, og som har lyst til rimeligt regelmæssigt og målrettet at træne med på orienteringstræninger sammen med andre seniorer fra hele Sjælland.

Hvor kan jeg finde mere information om dette? Du kan finde mere information om STC og de kommende STC-træninger på STC's Facebookgruppe
Det er en lukket gruppe så bare anmod om medlemskab eller bed nogle om at tilføje dig til den.

Vi håber, at du er interesseret i at deltage i træningerne, og at vi kan skabe nogle gode træninger og et godt, fælles træningsmiljø for de sjællandske seniorløbere.


Et udsnit fra STC-kompastræningen i Geel Skov

Torben Seir, Rasmus Ødum og Mikkel Aaen


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     6. marts 2017