Logo parktilskuere.jpg

Klub / Aktiviteter

Parkstafet i Folkeparken 13. juni.

IK Hellas afholder hvert år et stafetløb i Folkeparken. OK Roskilde har gennem årene deltaget med mange hold, og mange gange har vi også sat vort aftryk med flotte sejre og placeringer.

I år afvikles stafetten tirsdag den 13. juni. Stafetten består af fire ture på hver 5 km. Ruten er forholdsvis krævende, da der er stor højdeforskel på rutens højeste og laveste punkt. Men det er jo kun en fordel for en orienteringsløber.

Udover det idrætslige indhold plejer det også at være en meget hyggelig aften, hvor vi hepper på hinanden. Efter løbet spiser vi maden og drikker vinen fra madkurven i fællesskab.

Tilmelding foretages til mig (ravnholt@dlgpost.dk) senest mandag den 5. juni. Vi stiller så stærkeste hold i herre-, dame-, drenge- og pigeklassen. Øvrige løbere placeres på nogenlunde jævnbyrdige hold – afhængig af, hvordan tilmeldingerne falder.

Til holdsætningen anvendes løbstiderne fra sidste år. Løber du væsentlig stærkere eller langsommere end det – eller ikke har deltaget før - så angiv din forventede tid ved tilmeldingen.

Information om Parkstafetten.

Morten Jensen.


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     23. maj 2017