Logo klinten

Klub / Aktiviteter

Sejr over Ballerup OK – men ikke stort nok

På en søndag, hvor der mange steder i Danmark kom rigtig meget regn, mødte 63 løbere fra OK Roskilde op til 2. runde i divisionsturneringen i Krogenberg Hegn. Her var der flot sensommervejr under hele stævnet.

Modstanderne var fra Farum OK, Ballerup OK og OK Sorø. Men det vigtigste opgør for os var matchen mod Ballerup OK, da de havde slået os med fem point i 1. runde i Hvalsø.

Vi skulle således besejre Ballerup OK med fem point, og det var lige ved at lykkedes. Men til sidst manglede der et enkelt sølle point. Vi vandt “kun” 124-120, men kunne dog glæde os over fremgangen i forhold til sidst. Mod Farum OK tabte (115-125) vi for femte gang i træk, medens vi atter besejrede OK Sorø. Sejren over soranerne var på hele 144-56 og meget tæt på vores hidtidige rekord (133-43), som er fra 2007 mod Søllerød OK.

Dette betyder, at vi den 1. oktober skal løbe om at undgå nedrykning til 3. division. I Stenholt Vang (ved Hillerød) bliver vore modstandere OK Sorø, OK Øst Birkerød og Holbæk OK.

Udover vejret og de to sejre over hhv. Ballerup OK og OK Sorø, var der meget andet at glæde sig over i Krogenberg Hegn. På de 17 baner (grupper) var der løbere fra OK Roskilde på førstepladsen på hele syv baner. Det var Allan Søgaard (H2), Claus Rasmussen (H3), Janne Brunstedt (H4), Ole Svendsen (H5), Casper Lindemann (H7), Inge Jørgensen (D5) og Katrine Krogh Madsen (D8).

Også fem flotte andenpladser kunne noteres: Martin Laage Kragh (H1) – kun 18 sekunder efter vinderen – Kent Pihl (H3), Patrick Søgaard (H6), Mathilde Hougaard Boesen (D7) og Frida Weigelt Svendsen (DH9).

Tredjepladser var der til Annette Petersen (D4) og Freja Emilie Kent (D8).

Som “dagens løber” blev Jytte Hougaard valgt. Jytte er ganske flittig til at deltage i divisionsmatcherne, og hun havde denne gang accepteret at løbe en længere bane end normalt. Men Jytte fik også overrakt vor maskot som en markering af, at nu går vi ind i en tid, hvor ganske meget kommer til at handle om Danish Spring. Til dette store arrangement, som afvikles sidst i marts, er Jytte stævneleder.

Signe Østberg blev udråbt som “dagens comeback”, da Signe vendte tilbage efter syv års fravær.

Endvidere hyldede vi vore to debutanter: Franka Søndergaard Pohl og Birthe Christiansen – og Mads Nordahl Svendsen som 10-kampsjubilar. Herefter de 10 af vore 12 DM-medaljevindere fra i år, som var til stede – samt pigeholdet, der vandt Parkstafetten i juni måned.

Slutstillingen i 2. division 2017:
1. Farum OK 12 matchpoint
2. Ballerup OK 6 matchpoint
3. OK Roskilde 6 matchpoint
4. OK Sorø 0 matchpoint

   
Jytte Hougaard blev dagens løber
 

Mads Nordahl Svendsen, deltaget 10 gange

Morten


Debutanterne Birthe Christiansen og Franka Søndergaard

   


Signe Østberg, dagens comeback


Pigeholdet, der vandt Parkstafetten 2017


Årets DM-medaljevindere

Der er mange flere billeder i Billed mappen

Resultaterne kan ses på divisionsmatchens hjemmeside.

Kort og vejvalg fra Divisionsmatchen kan ses i O-kort mappen


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     18. september 2017