Logo klinten

Klub / Aktiviteter

OK Roskilde må ned i 3. division

Det – sølle – ene point, der manglede efter de foregående to runder, blev dyrebart. Det betød, at vi søndag skulle løbe nedrykningsmatch mod klubberne OK Øst Birkerød, OK Sorø og Holbæk OK. Det foregik i Stenholt Vang med FIF Hillerød som gode værter og med fint vejr til dysten.

Vi besejrede Holbæk OK (142 – 90) i det første møde nogensinde, men tabte, ikke uventet, til OK Øst Birkerød (107 – 133). Størst spænding var der i opgøret mellem OK Roskilde og OK Sorø. Nok var soranerne stærkest på papiret, men uden chance var vi ikke. Men det sluttede desværre for os med et nederlag på 115 – 132, og OK Sorø reddede livet i 2. divsion. I øvrigt første gang vi lider nederlag til OK Sorø. OK Roskilde skal derimod en tur ned i 3. division. Her har vi ikke opholdt os siden 2001. Så det blev til 16 sæsoner i kredsens top-8 - heraf 5 år i 1. division.

OK Roskilde havde, lidt beskedent, 53 løbere til start - og det var ikke fordi, der blev løbet dårligt. Vi var simpelhen bare for få - og havde nogle få baner, hvor vi blev løbet agterud. Faktisk blev vi den klub med flest banevindere. På 8 af 17 baner (grupper) var vinderen fra OK Roskilde.

Banevinderne var Martin Laage Kragh (H1), Janne Brunstedt (H4), Ole Svendsen (H5), Adam Carlsen (H6), Frederik Grue-Sørensen (H8), Inge Jørgensen (D5), Mathilde Hougaard Boesen (D7) og Freja Emile Kent (D8).

Fire andenpladser blev erobret af John Tripax (H4), Casper Lindemann (H7), Amalie Tripax (D1) og Katrine Krogh Madsen (D6).

Og endelig fire tredjepladser ved Finn Petersen (H4), Patrick Søgaard (H6), Mogens Hald Kristensen (H7) og Dagny Rasmussen (D5).

Som “dagens løber” blev Marie Hjorth valgt. Marie har i år erobret vigtige point i alle tre runder på den lange D1-bane. Sidste gang gennemførte hun den, selvom hun var plaget af feber.

“Dagens comeback” blev Dagny Rasmussen. Dagny satte samtidig rekord som den ældste kvinde, der har løbet på OK Roskildes hold gennem tiderne.

Slutstillingen i 2. division 2017:
1. OK Øst Birkerød 6 matchpoint (oprykning fra 3. til 2. division)
2. OK Sorø 4 matchpoint (bliver i 2. division)
3. OK Roskilde 2 matchpoint (nedrykning fra 2. til 3. division)
4. Holbæk OK 0 matchpoint (bliver i 3. division)

I 2018 består 3. division af OK Roskilde, Holbæk OK, Helsingør SOK og FSK-Orientering.

   
Marie Hjorth blev dagens løber
 

Dagny Rasmussen, dagens comeback

Morten


Karsten Hjorth, deltaget 25 gange

Resultaterne kan ses på divisionsmatchens hjemmeside.

Kort og vejvalg fra Divisionsmatchen kan ses i O-kort mappen


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     1. oktober 2017