Logo bromolla.jpg

Klub / Aktiviteter

Svenske prøvelser

Det var som ventet to dage med store udfordringer, der ventede de 23 deltagere fra OK Roskilde, som i weekenden dystede i skoven i Blekinge nord for Karlshamn.

Klubbens medlemmer deltog i OK Skogsfalkens traditionelle ”Falkdrevet”, hvilket ikke var første gang.

Terrænet består af masser af store og små stenblokke drysset ud over terrænet – generelt var posterne ved de store sten altid placeret på den side af stenen, som vendte væk fra den planlagte løbsretning – så det handlede om evnen til finorientering, for intet blev foræret.

Både lørdag og søndag blev beskrevet som mellemdistancekonkurrencer, og alligevel var der især om søndagen forholdsvis lange stræk mellem nogle af posterne. Til gengæld var banerne begge dage relativt korte.

De fleste deltagere fandt lørdagens konkurrence lettere at gennemføre end søndagens – det var oplevelsen, at der lørdag var langt flere muligheder for gode opfang på vej til posterne sammenlignet med søndagens konkurrencer.

Tak til Ane, som i god tid havde sørget for sengepladser på vandrerhjemmet i Bromølla ved den smukke Ivosjøn; og hun havde også sørget for, at aftensmaden lørdag blev serveret i den hyggelige restaurant tilknyttet vandrerhjemmet – og hele dette arrangement vakte stor tilfredshed blandt deltagerne.

Vejret viste sig begge dage fra den finest side.

Resultaterne fra lørdagens og søndagens konkurrencer.

Henrik Boesen


Franka på den hyggelige stævneplads


Svensk morgenkaffe på stævnepladsen


Fredag aften var der selvhushold

Kort og vejvalg fra klubturen kan ses i O-kort mappen


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     9. oktober 2017