Logo Find vej

Klub / Aktiviteter

Find vej i ….….

Find vej i … er et gratis tilbud om en lidt anderledes tur enten i skoven eller rundt i Roskilde By.

Prøv selv at finde vej i Roskilde og omegn. Her på siden kan du gratis downloade kort der viser dig rundt gennem byen eller i skoven.

På orienteringskort er der indtegnet lette, svære, korte eller lange baner, der viser vej til posterne. Posterne er let genkendelige røde pæle med et Findvej-logo på.

På denne måde kommer du steder du måske ikke plejer at komme, og gevinsten er dejlige naturoplevelser og sund og sjov motion til både hjernen og til kroppen.

       
 
 

Der er oprettet baner i:

Lars Bom har lavet en film om orientering. Se et seks minutters sammenklip på YouTube

Se mere om de Faste poster og kortets signaturer og postbeskrivelser

Find vej i Danmark er støttet af Nordea-fonden, Naturstyrelsen, Friluftsrådet og Danmarks Idrætsforbund.Hver lørdag i Boserup skov, kl. 13:00

Skulle du få lyst til at vide mere om orienteringsløb, så kan du se mere på denne hjemmeside eller møde op hver lørdag i Boserups skov kl. 13-13.30 Boserupgård Naturcentret (se kort). Her kan du få vejledning i at læse kort og finde vej. Her tilbyder OK Roskilde introduktion til orientering. Læs mere om Lørdagsløb i Boserup.Find vej i Danmark

Du kan også finde orienteringskort med faste poster for mange andre steder i Danmark på www.findveji.dkVi håber, at såvel familier, som motionister og skoleklasser vil få glæde af dette tilbud om gør-det-selv orientering - som giver god motion for både hjerne og hjerte.

Rigtig god fornøjelse!


okroskilde@okr.dk      Bjældevej 20, 4000 Roskilde      webteam@okr.dk     11. november 2022