Flere resultater fra 2007

Herunder ses nogle af OKR ungdomsløbernes resultater i år 2007.

Resultaterne fra 2006 kan ses her

Midgårdsormen, Sjørup Plantage, 12. August.

OKR har de seneste 2 år vundet Odin klassen med hold bestående udelukkende af ungdomsløbere. Flere af stamløberne løber imidlertid nu i H17-20, så der vil ikke være plads til alle på Odin holdet, derfor blev det besluttet at der i år skulle stilles op i Thor-klassen og prøve kræfter mod landets bedste hold. Holdet bestod af ungdomsløberne Tobias Midtgaard Frich, Christian Vindegaard Grønberg, Martin Laage-Kragh, Andreas Boesen, Michael Kreiberg, Kim Baunehøj Pedersen og Michael Andersen samt deres træner gennem mange år, Janne Brunstedt på 6. turen. De gjorde det alle fint, med placeringer vekslende mellem 7. og 8. pladsen gennem hele stafetten. Holdet blev kun sat med 1 tur idet vinderholdet fra OK Pan netop lige var løbet i mål, da Michael Andersen blev sendt ud på sidste tur. Holdet endte på en hæderlig 8. plads.

Der var tillige OKR ungdomsløbere, der gjorde det rigtig godt på flere andre hold.
Læs om disse i nyheden Midgårdsormen lyser stadig.

Til toppen af siden

DM-mellem, Hørbylunde, 11. August.

Guld til Andreas Boesen ved DM-mellem

DM-mellem blev afviklet den 11. august i den stærkt kuperede Hørbylunde ved Silkeborg med et stor antal ungdomsløbere fra OK Roskilde.
DM-mellem, der tidligere hed DM-kort, har udover navneskiftet også fået lidt længere baner, og det sammen med det stærkt kuperede terræn gjorde, at mange fik tider der nærmede sig tiderne for den klassiske distance.

Bedst gik det Andreas Boesen, der vandt klassen H-16 i en særdeles overbevisende tid 4 min. hurtigere end nr. 2, så det var en velfortjent guldmedalje Andreas fik hængt om halsen.

Der var en hel del andre gode præstationer af OKRs ungdomsløbere. Følgende kom i top 10:
Lærke Sørensen blev nr 6 i klassen D-20, og Christian V Grønberg blev nr 6 i klassen H-16.
I klassen D-12 blev Melissa Ulsøe Jessen nr 8, og Jacob Laage Kragh blev nr 10 i klassen H-14.

Se alle resultaterne. DM-mellem

JWOC/EYOC udtagelsesløb, Århus og Ulfborg, 25-27. Maj.

I weekenden den 25-27. maj var der udtagelsesløb for ungdomsløbere fra 15-20 år. De 15-16 årige kæmpede om pladser på holdet, der skal til ungdoms EM i Ungarn 22-24/6, mens de 17-20 årige løb om pladserne på holdet til junior VM, der foregår i Australien 8-13/7.

De tre udtagelsesløb startede med sprint i Botanisk have i Århus.
Andreas Boesen viste endnu en gang, at han behersker sprint disciplinen, hvor han blev 3'er til DM. I Botanisk have opnåede Andreas en fantastisk 2. plads, kun ½ min efter vinderen i klassen H16. Christian V Grønberg havde også en rigtig godt løb, han var mindre end 1 min efter Andreas på 5. pladsen.
I klassen D20 sluttede Lærke Sørensen på en flot 8. plads, kun 3 min efter Maja Alm, der for kort tid siden blev nordisk mester.
I klassen H20 klarede Martin sig bedst med en 15 plads og Michael A var lige efter på 16. pladsen, mens Michael K blev nr. 19.

De to næste udtagelsesløb foregik ved Ulfborg, med mellemdistancen i Ulfborg plantage og langdistancen i Sdr. Vosborg Hede med det såkaldte Urfuglereservat.
Ulfborg plantage er særdeles krævende med indlandsklitter med et meget detaljeret kurvebillede, hvor de færreste undgår at lave fejl. Det lykkedes imidlertid Andreas Boesen at undgå bom, hvilket resulterede i en flot 1. plads i klassen H16. En hel fantastisk bedrift af Andreas. Christian V Grønberg havde også et glimrende løb med en 7. plads som resultat. Kun et par mindre bom på i alt et par min gjorde, at Christian ikke sluttede helt i top.
I D20 havde Lærke Sørensen problemer med en enkelt post, der kostede mere en 7 min. Det er der ikke råd til, når man er op mod VM og NOC deltagere, så Lærke sluttede på 15. pladsen.
Også drengene i H20 havde nogle problemer med klitterne og måtte erkende, at det er vanskeligt at undgå at bomme i den slags terræn På mellem distancen var det Michael Andersen, der klarede det bedst med en ganske flot 11. plads, og Martin Laage Kragh var lige efter på 12. pladsen, mens Michael Kreiberg brugte et par min mere og endte på 18. pladsen.

Langdistancen blev løbet i Sdr. Vosborg, der som Ulfborg plantage består af indlandsklitter med et meget detaljeret kurvebillede men også det mere storkuperede urfuglereservat med lyngbevoksede klitter, der både stiller krav til overblik og fysikken.
Igen gjorde Andreas Boesen det fortrinligt i klassen H16. De første par poster drillede Andreas en del, men herefter fik Andreas styr på orienteringen, og det lykkedes at løbe en flot, flot 3. plads hjem. Også Christian V Grønberg havde problemer i starten af bane og sluttede på en 13. plads.
For OKR drengene i H20 var langdistancen laaaaang. Efter 1 time og 43 min kunne Martin Laage Kragh løbe i mål som nr. 13, en flot placering, men næsten ½ time efter verdensmesteren Søren Bobach. Som tiderne antyder var der meget stor spredning på løbstiderne. Michael Kreiberg kom ind på 14. pladsen nogle få min efter Martin, mens Michael Andersen fik en ekstra lang tur på over 2 timer og sluttede som nr. 22.

For Andreas Boesens førte weekendens resultater til, at U-16 træneren Michael Sørensen udtog Andreas til det hold på 8 løbere, der for første gang skal repræsentere Danmark ved ungdoms EM i Ungarn 22-24/6.