Herunder ses nogle af OKR's ungdomsløbernes resultater i år 2007.

Resultaterne fra 2006 kan ses her

Påskeløb, Rønhøj/Oudrup og Rold Skov, 5.-7. April.

Marie Hjorth og Martin Midtgaard Frich nr. 2 og Andreas Boesen nr. 3 ved Påskeløbene.

I påsken deltog 27 ungdomsløbere fra OK Roskilde i påskeløbene, der i år blev der løbet i Nordjylland i Rønhøj/Oudrup ved Aars samt i Rold Skov med Rebild Bakker.

OK Roskildes ungdomsløbere leverede mange flotte resultater - og flere kom i TOP-10 i den samlede stilling:

Marie Hjorth nr. 2 i klassen D-12B.
Martin Midtgaard Frich nr. 2 i klassen H13-14A.
Andreas Boesen nr. 3 i klassen H15-16A
Amalie Tripax nr. 5 i klassen D11-12A Mads Midtgaard Frich nr. 5 i klassen H-10A.
Martin Laage Kragh nr. 7 i klassen H17-18A.
Christian V Grønberg nr. 9 i klassen H15-16A
Rasmus Møller Jess nr. 10 i klassen H-10A

Flere andre løbere fra OK Roskilde havde gode etape placeringer, som alle ses på Påskeløbenes hjemmeside.

Til toppen af siden

DM sprint, Kolding Motorsportscenter, 1. April.

Bronzemedalje til Andreas Boesen ved DM sprint.

I år blev de danske mesterskaber i sprintdiciplinen afviklet på en motocrossbane i udkanten af Kolding, hvor der blev løbet i et terræn, der spændende og anderledes med meget afvekslende baner.

Andreas Boesen viste med en imponerende 3. plads i klassen H-16 og dermed en bronzemedalje, at han også mestre sprint distancen. Andreas var kun 18 sek. fra guldmedaljen. Christian Vindegaard Grønberg og Martin Midtgaard Frich gjorde det også fantastisk, idet Christian blev nr. 4 og Martin nr. 6, så det var meget flot med 3 Roskilde løbere på podiet i klassen H-16.

I den hårde juniorklasse H-20 løb Martin Laage Kragh sig til en imponerende flot 8. plads i et meget tæt opgør, hvor der kun var få sekunder mellem placeringerne. Michael Kreiberg og Michael Andersen blev henholdsvis nr. 19 og nr. 25 i samme klasse.

I juniorklassen D-20 for piger var der tæt kamp om placeringerne og Lærke Sørensen endte her på en 12. plads.

Hele resultatlisten kan ses på DM sprint's hjemmeside.

DM nat, Holstenshuus, 31. Marts.

Tæt på medaljer til DM i natorientering.

Årets første danmarksmesterskab blev afviklet i Holstenshuus på Fyn, hvor det stærkt kuperede terræn med kraftig underskov gjorde fremkommeligheden vanskelig.

Andreas Boesen var meget tæt på en DM medalje, idet han med et godt løb fik en fornem 4. plads i klassen H-16. Et par mindre fejl, der hver kostede omkring 1 min. gjorde at medaljen glippede. Andreas har kun løbet ganske få natløb før DM-nat, så der er ingen tvivl om, at Andreas også har talent for denne disciplin. Christian Vindegaard Grønberg løb også i klassen H-16, hvor han fik en flot placering som nr. 7.

I klassen H-18 var det Matin Laage Kragh, der var også tæt på en medalje, idet han løb ind på en flot 5. plads. Michael Andersen havde også et godt løb i klassen H-18 og fik en god placering som nr. 7.

Lærke Sørensen var den eneste pige der repræsenterede OK Roskilde og blev nr. 10 i klassen D-20.

Hele resultatlisten kan ses på DM nat's hjemmeside.

Spring Cup, Roskilde, 23-25. Marts.

Andreas Boesen vinder NatSprint ved Spring Cup.

Den traditionelle Spring Cup blev i år løbet i skovene omkring Roskilde. NatSprinten blev løbet i Boserup, og klassisk og stafet blev afholdt i Hvalsøskovene.

I Natsprinten havde Andreas Boesen et fantastisk løb, der førte til en sikker sejr over resten af det 60 mand store internationale felt i klassen H15-16. I samme klasse blev Christian V. Grønberg nr. 23, også en flot præstation.
Martin Midtgaard Frich stillede op i klassen H13-14 og fik en fantastisk flot 4. plads i et felt med 35 startende løbere.
I eliteklassen H17-20E var der omkring 100 løbere til start, heriblandt 4 OKR løbere og Martin Laage Kragh viste endnu engang at han er godt løbende, idet han fik en meget fornem 7. plads. Tobias Midtgaard Frich, Michael Kreiberg og Michael Andersen sluttede lidt længere nede på resultatlisten men placeringer som henholdsvis nr. 64, nr. 65 og nr. 71. Lærke Sørensen løb den tilsvarende dameklasse D17-20E, hvor hun sluttede på er fornem 13. plads.

I den klassiske konkurrence stod Amalie Tripax for en flot præstation, idet Amalie fik en fornem 3. plads mindre en 1 min. efter vinderen i klassen D11-12A. Linnea Møller Jess, Isabella Sihm og Melissa Ulsøe Jessen gennemførte samme klasse med placeringer som henholdsvis nr. 19, nr. 20 og nr. 22.
I klassen D13-14 fik Line Kreiberg en placering som nr. 22, mens Ida Sander blev nr. 37.
I den store eliteklassen D17-18E blev Lærke Sørensen nr. 42.
Lasse Bjerregaard Nielsen løb i klassen H11-12, hvor han blev nr. 18.
Martin Midtgaard Frich leverede endnu et flot resultat, idet Martin fik en 10. plads i klassen H13-14A, hvor også Jacob Laage Kragh havde et godt løb og blev nr. 17, mens Rolf Pihl blev nr. 44.
Andreas Boesen og Christian V. Grønberg leverede endnu engang begge flotte resultater, idet de blev henholdsvis nr. 10 og nr. 14 i klassen H15-16A. Casper Meyer, der for tiden har nogle problemer med sine knæ, genemførte også banen og blev nr. 63.
OK Roskildes ældste drenge fik deres sag for i elite klassen H17-18E. Omkring 100 løbere gennemførte klassen, og blandt disse klarede Martin Laage Kragh sig bedst med en 43. plads. Michael Kreiberg blev nr. 63 og Michael Andersen nr. 77.

Hele resultatlisten kan ses på Spring Cups hjemmeside.

Nytårsstafetten 2007, 7. Januar, Annebjerg Skov.

OKR vinder Ungdomsklassen for 3. gang.

Årets første løb, Nytårsstafetten, blev løbet i Annebjerg Skov, der er temmelig kuperet. Dertil kom at der var vådt og blødt i skovbunden, så det var en ret hård nytårsstafet.

For tredie år i træk lykkedes det et ungdomshold fra OK Roskilde at vinde ungdomsklassen til nytårsstafetten. Det vindende hold bestod i år af Michael Kreiberg, Amalie Tripax og Andreas Boesen. Holdet vandt suverænt, idet det var næsten 5 min foran nr. 2, som også var et hold fra OK Roskilde, nemlig Michael Andersen, Isabella Sihm og Jacob Laage Kragh. Endnu et OKR ungdomshold med Casper Meyer , Ida Sander og Mette Fangel Juda fik en flot 5. plads.