Herunder ses OKR ungdomsløbernes resultater i år 2006.

Resultaterne fra 2005 kan ses her

1. divisionsmatch, Valborup, 21. Maj.

Gode resultater ikke nok til at undgå 3 nederlag i 1. division.

OK Roskildes ungdomsløberes kunne ikke forhindre, at klubbens tabte 3 matcher i årets første kampe i 1. division. Der var ellers flere gode resultatet, Martin Laage Kragh blev bedste ungdomsløber på bane 2A, Sofie Sørensen bedste ungdomsløber på bane 2B, Casper Meyer bedste ungdomsløber på bane 5 og Ida Sander fik en flot 4. plads på bane 7B.
Så selv om ungdomsløberne erobrede mange point, endte det med 3 nedelag til FIF Hillerød, Tisvilde Hegn OK og OK Øst. Nederlaget til OK Øst var kun på 6 point, så ikke ret mange placeringer skulle være byttet om, for at det var blevet til OKR sejr.

Der blev ingen banesejre. Ida Sander var den der kom tættest på med en 4. plads.

Bane 1: De ældste drengeløbere, Michael Kreiberg, Michael Andersen, Tobias Midtgaard Frich og Kim Baunehøj Pedersen, er nu rykket op på bane 1, hvor de skal kæmpe mod mange eliteløbere. Det blev Michael Kreiberg, der klarede sig bedst med en 18. plads, der gav 17 point. Tobias kom lige efter og fik 12 point. Det lykkedes også for både Kim og Michael Andersen at score point, de fik henholdsvis 6 og 3 point.

Bane 2A: Martin Laage Kragh, Christian Vindegaard Grønberg, Andreas Boesen og Anders B. Nielsen løb på denne bane, der er for H15-16A, men også de mere erfarne H40A-H50A løbere løber her. Martin gjorde det rigtig godt, og med en 7. plads blev han klart bedste ungdomsløber på banen (8 min foran næstbedste ungdomsløber) og scorede hele 24 point til klubben. Christian scorede som 3. bedste ungdomsløber 2 point, mens Andreas og Anders havnede lidt længere nede på resultatlisten uden point.

Bane 2B: Sofie Sørensen var oppe imod landsholdsløbere som Anne Konring Olesen og Helene hausner, men løb en flot 8. plads hjem som den bedste ungdomsløber på banen. For det blev det til hele 19 point til Sofie. Nina Vindegaard Grønberg og Lærke Sørensen er i år også rykket op på denne bane, hvor de klarede sig godt og scorede mange point, Nina 11 point og Lærke 6 point.

Bane 3B: Camilla Meyer var eneste ungdomsløber fra OK Roskilde på denne bane. Selv om Camilla blev slået af nogle ungdomsløbere fra de andre klubber, blev der hele 12 point til Camilla, da hun var bedste OKR løber på banen.

Bane 5: Casper Meyer blev som nr. 5 bedste ungdomsløber på banen, og det scorede han 9 point på. Casper blev kun slået af voksne løbere bl.a. eliteløberen Michael Sørensen fra Tisvilde Hegn OK. Martin Midtgaard Frich blev næstbedste ungdomsløber og scorede 6 point, mens Jacob Laage Kragh scorede et enkelt point.

Bane 6: Line Kreiberg var eneste ungdomsløber fra OK Roskilde på denne bane. Det er første år Line løber mellemsvære baner, aligevel lykkedes det Line at score 7 point til klubben.

Bane 7A: På denne bane var der også kun en ungdomsløber fra OK Roskilde, nemlig Rolf Pihl, der løb ind på en flot 6. plads og scorede dermed 5 point.

Bane 7B: Ida Sander havde et rigtig godt løb, blev nr 4 på banen og fik 8 point til klubben. Isabella Sihm blev nr. 7 og fik 3 point, mens Amalie Tripax blev nr. 9 og hev 1 point hjem. Dina Aaslyng Dahl havnede uden for pointgivningen.

Bane 8: Mads Midtgaard Frich blev nr. 6, Nicolaj Nielsen-Friis nr. 7 og Marie Hjorth nr. 14, og det gav 3 point til hver, ialt 9 vigtige point til klubben fra de yngste løbere. Emil Østberg, Linnea Møller Jess, Maja Aaslyng Dahl, Signe Østberg, Alexander Ulsøe Jessen, Christoffer Nielsen-Friis, Alberte Sihm og Rasmus Mørup Jansen løb også denne bane, men da kun 3 løbere fra hver klub får point, var der desværre ingen til disse løbere.

Hele resultatlisten kan ses på Hvalsø OK's hjemmeside.

Til toppen af siden

SM-lang, Gribskov Nord, 7. Maj.

Sølvmedalje til Martin Laage Kragh.

Martin Laage Kragh fik en flot 2. plads ved de sjællandske mesterskaber i klassen H15-16. Mesterskaberne blev afgjort i den nyudsprungne Gribskov Nord. Igen var det Martins evige reval, Rasmus Thrane Hansen fra Søllerød OK, der trak det længste strå og blev nr. 1.

Ud over medaljetagerne var der flere andre løbere der havde gode placeringer tæt på medaljerne.
Camilla Meyer var i klassen D15-16 med en fjerdeplads tæt på en medalje, og i klassen D17-20 var Lærke Sørensen med en femteplads kun lidt over et minut fra trediepladsen.
Hos drengene var det Casper Meyer med en 5. plads i klassen H13-14 og Michael Andersen med en 4. plads i klassen H17-18 der var tættest på medaljerne.

4 sæt medaljer til OK Roskildes ungdom.

OK Roskilde deltog med 5 ungdomshold i sjællandsmesterskabet i stafetorientering, og 4 af holdene fik medaljer, to sølvmedaljer og to bronzemedaljer.

I klassen H13-16 lykkedes det for Christian V Grønberg, Anders B Nielsen og Martin L Kragh at blive nr. 2. Selv om Martin var hurtigst af alle på sidsteturen lykkedes det ham ikke at indhente Søllerød OK, så guld blev det ikke, men en sikker og fortjent sølvmedalje.

Det blev også til sølv i pigeklassen D17-20 ved Lærke Sørensen, Nina V Grønberg og Sofie Sørensen.

Vort hold i D/H13-14 leverede også et smukt resultat med et sæt bronzemedaljer. På holdet var Jacob L Kragh, Line Kreiberg og Martin M Frich.

Den sidste medalje til ungdommen faldt i H17-20 ved Michael Andersen, Kim B Pedersen og Michael Kreiberg. Både guld og sølv gik som ventet til FIF Hillerød.

Vort talentfulde pigehold i D/H12 med Amalie Tripax, Ida Sander og Isabella Sihm blev nummer otte ud af tolv hold, men der var ikke langt op til en femteplads.

De stolte modtagere af medaljerne ved SM-stafet:

Se alle Resultaterne.

Påskeløb, Rømø, 13.-15. April.

Mette Fangel Juda nr. 1 og Martin Midtgaard Frich nr. 3 ved Påskeløbene.

I påsken deltog 20 ungdomsløbere fra OK Roskilde i påskeløbene. I år blev der løbet på Rømø, hvor der blev budt på masser af udfordringer.

OK Roskildes ungdomsløbere leverede mange flotte resultater – og flere kom i TOP-10 i den samlede stilling:

Mette Fangel Juda nr. 1 i D13-14B.
Martin Midtgaard Frich nr. 3 i H13-14A.
Martin Laage Kragh nr. 5 i H15-16A.
Mads Midtgaard Frich nr. 10 i H-10B.
Camilla Meyer nr. 10 i D15-16A.

Kim Baunehøj Pedersen (H17-18A) blev nr. 1 og 2 på henholdsvis 1. og 2. etape, men havde desværre fejlklip på sidste etape, så han gik glip af en topplacering.
Flere andre løbere havde gode etape placeringer, bl.a. Casper Meyer, der løb sig til en 7. plads 1. etape i klassen H13-14A. Christian Vindegaard Grønberg fik to 8. pladser i klassen H15-16A på 2. og 3. etape som bedste placeringer. Lærke Sørensen blev placeret som nr. 7 på 1. etape i klassen D17-20E, hvor Nina Vindegaard Grønberg fik en 9. plads på 2. etape. Michael Kreiberg stod for bedste resultat i klassen H17-18E med en placering som nr. 8 på sidste letape.

Alle OK Roskilde løbernes placeringer kan ses på Påskeløbenes hjemmeside.