Logo        OK Roskilde

Sofie vinder Spring Cup 2002

Årets store internationale orienteringsbegivenhed, Spring Cup 22-24 marts 2002, havde 9 ungdomsløbere fra OKR til start i lørdagens klassiske konkurrence.

I D 15-16A, der var domineret af svenske løbere, havde Sofie Sørensen et kanonløb, og formåede af vinde med 2 min. til nærmeste konkurrent. En meget flot præstation i det efter danske forhold meget stærke felt, med ikke mindre end 63 gennemførende løbere. Mia løb i samme klasse og blev nr. 41, hvilket vidner om et usædvanligt stort og stærkt felt.

I D13-14A løb Nina og Lærke sig ind på henholdsvis 15. og 22. pladsen. Flotte placeringer i det stærke felt, hvor kun to danske piger blev placeret bedre end Nina og Lærke.

Hos drengene var der også hård kamp om placeringerne. I H11-12A blev Christian placeret som nr. 10, mens Martin blev nr. 12. De var kun henholdsvis 5 min og 5½ min efter den norske vinder.

I H13-14A blev Tobias efter et rigtig godt løb bedst placerede OKR løber med en 28. plads, men lige efter kom Michael på 32. pladsen og Kim på 34. pladsen. Igen vidner placeringerne om et stærkt og tæt felt.

Dan Frederiksen stillede op i H13-14B og løb sig til en placering som nr. 4.

Også i Spring Cup Night Sprint konkurrencen om fredagen havde de to løbere stor succes.

Sofie Sørensen vinder i D -16 med godt 1 min. til den nærmeste af i alt 40 gennemførende løbere.

Nina stillede også til start i D -16 og blev nr. 26. Godt klaret efter som det vist er Nina's debut som natløber.