Logo Efterår

Klub / Aktiviteter

Inge Jørgensen vinder Portugal "O" Meeting.

Portugal O-meeting fandt i år sted i det nordlige Portugal 250 km SØ for Porto, nær den spanske grænse. Løbet er et 4-dages etapeløb + 2 ikke tællende sprintløb. Der er et åbent sprintløb første dag og en natsprint efter 1. etape.

Det åbne sprintløb blev lidt specielt, idet vi ankom til Porto uden vores indchekede bagage og derfor måtte løbe i regnbukser/bluse og cowboybukser/skjorte, heldigvis havde vi fået udleveret en fin T-shirts, som vi kunne tage udenpå. Ellers et spændende løb på den store borg Almeida, med en by indenfor murene med stejle stentrapper, brosten i alle gader og finurlige tunneler, som var svære at se på kortet. Derudover regn og blæst og 6 grader (Ole gennemførte, jeg tog et forkert kort, og gennemførte på det).

Natsprinten løb vi i Miuzela’ gamle bydel med krogede, smalle og stejle gader, igen med brosten overalt. Desværre blev Ole ikke registreret på post 2 og jeg havde glemt mit kompas, prøvede at løbe uden, men måtte opgive efter post 5.

Skovløbene gik lidt bedre, alle 4 etaper var fra samme stævneplads i Amoreira. Terrænet var åbent med spredt bevoksning, mange stendiger på kryds og tværs, ofte med pigtråd på toppen, mange sten store som små, stejle klipper, nøgne stenflader (første gang jeg har haft en slugt på en nøgen stenflade). Det var svært terræn, især på sidstedagen, hvor vi også havde 250 højdemeter, rigtig mange gav op.

Vejret var blevet lidt bedre nu 14 grader, men stadig med regnbyger. Vi fik en enkel dagi med sol og 17 grader.

Alt i alt rakte de fire etaper til en samlet tolvte plads til Ole (af 29 i klassen) og en første plads til mig (af 23 i klassen).

Næste års Portugal O-meeting finder sted i Algarve, måske man skulle overveje det?

  inge_portugal.jpg
Inge til tops ved Portugal "O" Meeting

o_klovne.jpg

Her kan du se mere om Portugal "O" Meeting

Inge

ole_portugal.jpg


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     17. februar 2024