Logo divmatch13

Klub / Aktiviteter

Stort stævne i Hedeland

Søndag afviklede OK Roskilde anden runde i Østkredsens 1. og 2. division. Netop disse to divisioner har vi ikke kunnet arrangere noget for i mange år (mindst 25 år), da vi i perioden selv har tilhørt en af disse to divisioner. Men nu var chancen der. Stævnet blev noget modigt henlagt til det sydlige Hedeland, der ikke rigtig kan betegnes som skov, men et åbent, bakket, uvejsomt område med en del tæt krat. Frederik Grue-Sørensen og Asger Jensen har knoklet med kortet dette forår, og Kent Pihl løste, som banelægger, udfordringen ved at give alle klasser gode og fair baner.

Stævnepladsen var placeret lige ved den kæmpestore parkeringsplads ved veteranbanens endestation Fem Ege. Der var plads til alle otte klubber - samt det løse. I alt 565 løbere fik vi sendt af sted. Alle kom hjem igen. Vi var begunstiget af godt vejr gennem hele stævnet - regnen undgik vi helt. Et hold af brave klubmedlemmer var med til at stævnet kunne gennemføres til de allerflestes tilfredshed.

I divisionerne var der nogle jævnbyrdige opgør. Men det endte med, at FIF Hillerød blev sjællandske mestre i et meget tæt opgør mod Søllerød OK - og i 2. division vandt Ballerup OK. For os er det interessant, at Holbæk OK og OK Sorø sluttede nederst i 2. division. Dem skal vi så møde i en op-/nedrykningsmatch til efteråret. Hvis altså ikke vi sætter vores føring i 3. division over styr inden.

Morten Jensen (tekst)
Michael Leth Jess / Asger Jensen (foto)

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     27. maj 2024