Logo divmatch13

Klub / Aktiviteter

DM-sprintstafet guld i Asminderød

Søndagens DM i sprintstafet blev ligesom lørdagens DM sprint arrangeret af FIF Hillerød. Denne gang i Asminderød, som er den sydlige del af Fredensborg. Deltagerne blev belønnet med et herligt sommerligt vejr og et stævne, som var meget effektivt arrangeret. Eneste minus var måske stævnepladsen, som var for lille og snæver til et stævne med så mange deltagere.

Løbsterrænet var et nyere boligområde med tæt-lav rækkehusbebyggelse og mange grønne områder mellem husklyngerne. Et terræntype vi genkender fra klubhuskortet. Samtlige løbere fra OKR havde et godkendt løb og kom hjem med alle posterne (måske takket være de mange træninger på klubhuskortet). I eliteklasserne var der derimod mange fejlklip og 10 af de 26 hold blev disket. Blandt dem flere af favoritholdene. Dansk mester i H/D21 blev OK Snab. OK Pans andethold tog sølvmedaljerne og Tisvilde Hegns andet hold fik bronze.

OK Roskilde stillede med beskedne 3 hold. To hold i H/D60 og et hold i H/D70.

I H/D70 løb Janne, Inge og Finn en guldmedalje hjem. Janne løb 1. turen på en fantomtid 11:19 med over 3 minutter ned til nr. 2. Den flotte tid overraskede vist de fleste. Også Inge som ikke var klar i skifteboksen. Hun fik sig hurtigt samlet sig sammen og hentede det tabte efter de første 3 poster. Derefter øgede Inge forspringet til samlet over 8 minutter. Med det gode oplæg var det en enkelt sag for mig at holde forspringet hjem, og vi endte med guldmedalje og et samlet forspring på over 10 minutter. Der var dernæst spurtopgør om 2. pladsen. Så tæt at det ikke var muligt at afgøre hvem der kom først overstregen; men det blev en delt sølvmedalje til vore venner fra Køge og holdet fra OK Pan.

I H/D60 kæmpede vore 2 hold bravt; men måtte se sig slået i det skrappe selskab og endte som nr. 6 og nr. 8.

Finn Petersen


Finn, Inge og Janne på toppen af podiet

Link til resultater mm.


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     13. maj 2024