Logo skaerm_banner

Klub / Aktiviteter

Danish Spring 2024

Danish Spring - dansk orienterings forårsbebuder - blev afholdt i weekenden med både lang- og mellemdistance i Store Dyrehave.

I år var der ikke mange fra OK Roskilde, der havde fundet vej til dette stævne, hvilket nok skyldtes at fredagens DM Nat trak mange ressourcer. De få der deltog, fik fornøjelsen af at løbe nogle rigtig gode baner i en god overvejende let løbet skov. OK Øst, Birkerød og Allerød OK stod som sædvanligt for et godt arrangement.

På lørdagens langdistance var der kun to til start fra OK Roskilde. Det var Tonje og Kent Pihl, der begge repræsenterede klubben glimrende ved at løbe sig til to 5. pladser i henholdsvis W21A og M60.

Søndages mellemdistance havde lidt flere OKR løbere til start, og det resulterede i to førstepladser ved Thomas Gadsbølle i M35 og Janne Brunstedt i H75. Desuden var der en 3. plads til Kent Pihl i M60 og en 5. plads til Tonje Pihl i W21A.

Bryggeriet Skovlyst var sponsor på arrangementet, så der var væske i form af øl (alkoholfrit) i mål, og der var gode præmier at løbe om.

Janne

  inge_sprint.jpg

Resultater mm. på Danish Springs hjemmeside


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     25. marts 2024