Logo sprcup_nat

Klub / Aktiviteter

DM-nat guld til Inge og Ole

Tre løbere fra OK Roskilde tog lørdag aften til årets første DM stævne, DM nat, i Stenholt mellem Silkeborg og Herning. Inge Jørgensen og Ole Svendsen løb sig helt i top i henholdsvis D75 og H80, og kunne køre hjem med hver sin guldmedalje. Janne Brunstedt blev nr. 4 i H75.

Skoven, Stenholt, som det meste af de ældre klassers baner var lagt i, er en åben egeskov uden mange stier. Der er et meget varieret kurvebillede med stejle skråninger, store og små slugter. Der var ikke meget andet end kurvebilledet at navigere efter, og det kan være ganske vanskeligt om natten, så de fleste havde en del større og mindre bum.

Også Ole og Inge havde flere bum, men måske mindre en konkurrenterne, så de kunne løbe i mål til sikre guldmedaljer.

Men det var ikke uden dramatik, at det kom så langt. Efter at have mast sig igennem et mindre krat opdagede Inge, at hun havde tabt sit kort. Tilfældigt mødte hun Ole, som havde samme bane. Efter et hurtigt kig på Oles kort løb Inge resten af banen (3 poster) som korthuske. Samme krat rev Oles pandelampe af, og han havde ikke mulighed for at få den sat på hovedet igen, så han måtte løbe den sidste del af banen med lampen i hånden.

  mini5.jpg
 
 

Det var ikke en hel optimal afslutning på banen for hverken Inge eller Ole, men det viser, at man aldrig skal give op, uanset hvor umuligt det ser ud.

Janne

Resultater mm. på DM nats hjemmeside


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     19. marts 2023