Logo anemoner

Klub / Aktiviteter

Tirsdagstræning i Himmelev Skov 24. maj.

Tirsdag den 24. maj foregår træningen i Himmelev Skov. Parkering er ved rideskolen, med adresse Herregårdsvej 61 i Roskilde. Herfra er der med snitzling afmærket de ca. 300 m mod nordøst til start.

Momentet på de to længste baner er kort-lang, hvor lange stræk afløses af en klynge af poster, der ligger relativt tæt. Man bør være opmærksom på at skifte fra den grovere orientering på de lange stræk til - i tide - at gå tilpas ned i tempo og orientere mere omhyggeligt, når man rammer en klynge af poster, der indbyrdes ligger tættere på hinanden. Hvis man ikke er lidt opmærksom og kommer tilpas ned i fart, så kan man nemt komme til at løbe forbi poster.

Der bruges ikke SportIdent, så lad bare din pind blive hjemme. Banerne lægges på O-track.

Posterne er enten faste poster (rødlige træpæle med et Find Vej mærke på én af siderne) eller gule stativer med små O-skærme, uden numre.

    Der er fire baner denne dag:
  • Bane 1: Lang, svær, 5,6 km
  • Bane 2: Mellem, svær, 4,3 km
  • Bane 3: Kort, let/mellemsvær, 2,3 km
  • Bane 4: MiniORK, 1,8 km
   


P og Startområde 24. maj

Start: Mellem kl. 17.45 og 18.30. MiniOrk kan starte fra kl. 17.30.

Tilmelding: Med ønske om bane senest mandag den 23. maj kl. 20, hvis du vil være sikker på at få det kort, du ønsker, til Jørgen Krogh: jkg@cowi.com
Ungdomsløbere sender tilmelding cc til John Tripax: john@tripax.eu.

Jørgen Krogh

OBS! Efter træningen er der Fællesspisning. Husk tilmelding til Kirsten Lindemann på mail jklindemann@mail.dk eller sms til 40 36 05 57 senest mandag kl. 18:00.


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     20. maj 2021