Logo lyngso_top.jpg

Klub / Aktiviteter

Tirsdagstræning ved lynghøjsøerne 19/4.

Tirsdag den 19. april laver vi bakketræning ved kælkebakken. Træningen er en kombination af løb i terræn og let orientering.

Mødested: Træningen starter ved madpakkehuset. Nordlig parkering på Lyngageren (vejen fra Lindenborgvej til Ledreborg allé).
Se Google Maps.

Start: Samlet start kl. 18.00 (Der kan startes individuelt også). MiniORK klan starte 17:30.

Sport Ident: Løbet afvikles med Sportident. Har du ikke selv en brik - kan du låne en af klubbens.

Træningen er bakketræning, hvor man løber det antal sløjfer man synes man kan. Alle sløjfer slutter med en tur op ad kælkebakken, hvor man har en post nede ved søen og næste oppe på toppen. Man tager beslutning om, hvornår man vil tage turen til mål efter hver sløjfe. Kælkebakken har en stigning på lige over 20 m. Fra posten nede ved søen til posten på toppen er der 145 m. De første 65 m er flad, og derefter går det stejlt op ad, de sidste 18 meter stiger man 5 m. Der udleveres kort med alle sløjfer. (Der vil være kort hvor bare den bane uden sløjfer er på, til begynder).

Der vil være specielt fokus på evnen til at klare turen op ad kælkebakken. Evnen til at bruge kræfterne rigtigt.

Løbet bliver lagt i o-track, og resultatlisten med delstræk lagt på hjemmesiden. Der vil evt. blive lavet analyse af de forskellige løberes tid på delstrækket op til toppen af kælkebakken.

Kort: Lynghøjsøerne 2021 1:5000.

Tilmelding: Hvis du vil være sikker på et kort, så skal du tilmelde dig på forhånd senest mandag 18. april kl. 19 til Asger Jensen.
Ungdomsløbere sender tilmelding cc til John Tripax

Asger


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     14. april 2022