Logo natstart

Klub / Aktiviteter

Tirsdagstræning med frimærkeløb i Boserup den 8/2.

På tirsdag skal vi træne kompaskurs og afstandsbedømmelse med et såkaldt frimærkeløb. Kortet er kun synligt i et lille område omkring posten - det gælder så om at holde en præcis kompaskurs samtidig med at man holde styr på hvor langt man har løbet, evt. ved at tælle skridt. Det er en temmelig svær øvelse - men heldigvis er det område vi løber i omkranset af en stor skovvej, så man vil hurtigt blive ”fanget op” hvis man løber skævt og/eller for langt. Det vil dog også være muligt at få et almindeligt kort.

Løbsform: 5 små sløjfer på 600-900 meter - alle med start og mål ved mødestedet. Der benyttes de faste poster UDEN SI-enheder. Løbet vil være tilgængeligt på O-Track. Sløjferne er her oprettet som hver sin bane, så tænd og sluk dit GPS-ur hver gang du løber en sløjfe - så er det nemmere bagefter at lægge op.

Der kan startes fra kl 17.45 til 18.15 (sidste målgang inden kl 19!). MiniORK træningen starter kl 17.15 med mødested ved den første P-plads i skoven.

 
Korridor bane
 

Mødested: Ved en af stenbunkerne i skoven øst for Boserupgaard (se kortudsnit). Nærmeste parkering er den første P-plads i skoven - hvorfra der vil være snitzlet. Der er lidt længere til start end normalt - lad evt. taskerne stå og brug turen frem og tilbage til opvarmning og nedjog..


Mødested 8/2-2022

Vel mødt!
Jakob

OBS! Efter træningen er der Fællesspisning. Husk tilmelding til Hanne på mail himp@familie.tele.dk senest søndag kl. 21:00 eller sms til 21 28 23 37 senest mandag kl. 15:00.


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     4. februar 2022