Logo skog_sve.jpg

Klub / Aktiviteter

Teknikeventyr i Olofström

Lørdag den 18 juni drog 25 glade O-løbere fra VTR-klubberne afsted mod det lækre terræn omkring Olofstrøm i Blekinge - heriblandt 5 OK Roskilde løbere: Angela Bourne, Allan Søgaard, Henrik Juul Hansen, Martin Vaabengaard samt undertegnede.

vtrtur1.png

Morten Hass fra OK Sorø have sørget for leje af en superlækker rummelig hytte og havde allieret sig med Tomas Henmyr fra lokale OK Vilse, der havde lavet nogle super udfordrende baner i det krævende terræn.

Banerne lørdag lå i det fysisk meget krævende område Boafall med start og mål lige ved hytten. Alle Roskilde løbere havde valgt den lange bane på knap 7 km og fik valuta for pengene med rigelige udfordringer i det krævende terræn med stenet underlag, høje brombær og store højdeforskelle. Alle rapporterede om gode løb selvom ingen vist undgik bom eller gåture op af bakkerne - se baner og vejvalg. Efter løbet kunne vi nyde den varme sol på terrassen og en badetur i den lækre badesø lige ved hytten inden aftensmaden. Fælles kortnørderi med O-track og bordtennis til dem der stadig havde lidt kræfter tilbage i benene blev der også tid til.

Søndag var det solrige lørdagsvejr erstattet med silende regn - men humøret var højt dog inden afgang til et terræn som de fleste oplevede som noget sværere en lørdagens. Regnen gjorde det ikke nemmere, heller ikke at banerne ved en fejl var blevet udskrevet i 1:10000 - der blev ledt nøje efter posterne inden i postcirklerne! - se baner og vejvalg fra søndagens løb.

vtrtur2.png

Jakob Søndergaard


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     29. juni 2022