Logo hall3dg

Klub / Aktiviteter

Lille flok OKR løbere i det svenske i weekenden

Søndag den 1. maj var en lille gruppe OKR løbere taget et smut til det svenske for at deltage i Lagadalskampen - et hyggeligt lille stævne 5 km sydøst for Ljungby i Småland.

Det var et super godt arrangement, og vi fik en rigtig dejlig dag. Vejret var helt i top, og det var rigtig fedt at prøve kræfter med de Svenske skove. Et virkelig svært terræn, som udfordrere os maksimalt på teknikken. Terrænet bestod af masser af klipper, mosdækket skovbund, moser og variation i tætheder. Der var næsten ingen stier eller opfang, så det var virkelig svært.

Trods et lille stævne var der som altid i Sverige helt tjek på detaljerne. Der var speakning, præmier, kiosk, toilet, bad og børnebaner. Faktisk var der både indskoling og Knatteknat. Knatteknat er det svenske ord for børnebane. Og netop muligheden for både indskoling og Knatteknat benyttede vi os af. Casper Lindemanns søn Lau løb først en indskolingsbane på 2 km og herefter en børnebane på 1 km. Og resultatet var to flotte præmier, som han selv kunne vælge fra præmiebordet. Lau er kun 4 år, så det er godt gået.

 


Trods det vanskelige terræn havde vi alle en rigtig god dag, og det kan varmt anbefales at tage en tur til Sverige, som en behagelig afveksling til de Sjællandske skove. Man skal bare 1-2 time op i Sverige for at opleve spændende terræn.


 


sve4.jpg

sve5.jpg

sve6.jpg

Casper

Se OKR resultaterne på Eventor

Kort og baner på Llvelox


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     2. maj 2022