Logo divmatch13

Klub / Aktiviteter

OK Roskilde må ned i 3. division

53 orienteringsløbere fra OK Roskilde skulle i Store Dyrehave forsøge at bevare vores status som 2. divisionshold. Men med to nederlag og en sejr - så må klubben en tur i 3. division. Senest OK Roskilde var i 3. division var i 2018.

FIF Hillerød var gode værter og havde fået DOF’s direktør, Bo Simonsen, til at lave nogle krævende baner. Samtidig skal resultatformidlingen roses. På skærmene blev stillingerne opdateret hvert minut, og det var ganske spændende at følge, da flere opgør var ganske tætte.

OK Roskildes løbere leverede mange gode resultater men manglede noget ”bredde”. Vi havde blandt andet syv klassevindere: Lotte Thiesen (beg.), Agnes Dyrlund Pedersen (D12), Teresa Søndergaard Pohl (D16), Helle Brøchner Jønson (D50), Alice Ørum Bertelsen (D-let), Henrik Juul Hansen (H50) og Janne Brunstedt (H70).

På holdet havde vi to debutanter: Lotte Thiesen og Lau Lindemann. Inger Jessen og Martin Vaabengaard deltog i en divisionsmatch for 10. gang – mens Ole Svendsen, Annette Petersen og Erich Petersen var med for 50. gang.

Som dagens løber blev Kirsten Lindemann kåret. Kirsten er trofast deltager til vore divisionsløb og altid hjælpsom ved vore arrangementer. Hun tager også gerne tjansen som madmor, når vi har fællesspisning i klubben. Samtidig har Kirsten et humør, der smitter.

  Resultater:
 • OK Roskilde - OK Øst Birkerød 133-126
 • OK Roskilde - Holbæk OK 144-158
 • OK Roskilde - OK Sorø 125 – 183
  Slutstillingen 2. division 2022:
 1. OK Sorø 6 point
 2. Holbæk OK 4 point
 3. OK Roskilde 2 point
 4. OK Øst Birkerød 0 point

Det betyder at OK Roskilde rykker ned, mens Holbæk OK rykker op i 2. division for første gang i klubbens historie. Fra os skal der lyde et stort tillykke til Holbæk OK. En fortjent oprykning til en klub i en rivende udvikling.

 


Debutant: Lau Lindemann


Dagens løber: Kirsten Lindemann

Morten Jensen
Henrik Boesen (foto)


50 x jubilarer: Ole, Annette og Erich


10 x jubilarer: Inger og Martin


Debutant: Lotte Thiesen (med Lau)


Årets DM-medalje vindere

Flere billeder herunder.


Se flere billeder på Facebook

Link til resultater


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     25. september 2022