Logo bose_sten.jpg

Klub / Aktiviteter

Instruktion til Skt Hansløb tirsdag 21. juni.

Mødested: Boserupgård midt i Boserup skov. Parkering ved P-plads øst for efterskolen

Start: fra kl. 18. Helst samlet, men kan du ikke nå det, går det også.

Maxtid: 1 time fra du starter, (Poster indsamles fra kl. 19.30 fra en ende af).

Tilmelding af hensyn til kort skal ske senest søndag den 19. juni, men hvilken sejr du vil gå efter skal du blot bestemme dig til når du er startet. Mail til Asger: ajsen54@gmail.com.

Løbet er med SI. Så husk at tilmelde med briknummer, Lejebrikker haves selvfølgelig.

Der udleveres A4 ark, hvor der er 4 kort der hedder:
Etape 2, Etape 3, Etape 12 og Etape 21 og en vejledning. (Se nedenunder).

Du kan deltage i de konkurrencer der er vist på vejledningen. F.eks. hvis du vil deltage i Etape 2 stempler du start og finder i rækkefølge posterne med (kontrolnumrene) 190, 191, 192, 193 og 194 og løber derefter i mål. Afstanden på 1,2 km er målt i luftlinje. Sammenhængen mellem kontrolnumre og poster fremgår af kortene.

Hvis du vil deltage i Point konkurrencen finder du posterne ved hjælp af vejledningen og kortene. I point konkurrencen får man point ved de indlagte spurter og hvis man kommer i mål som en af de første. Du skal altså bare finde posterne med sprintsymbol og mål symbol og i den viste rækkefølge. Afstand i luftlinje er 4,4 km.

I bjerg konkurrencen skal du bare finde posterne med bjergsymbolet i den rigtige rækkefølge. 3,5 km i luftlinje.

Hvis du vil gå efter en podieplads i den samlede konkurrence skal du selvfølgelig gennemføre alle 4 etaper i rigtig rækkefølge. Bemærk du skal ikke tilbage til start mellem etaperne, du løber fra etapemål til næste etapestart. Den samlede konkurrence er 5,4 km i luftlinje.

alle.jpg

Løbet er put and run. Efter start tager du A4 arket og vælger hvad du har lyst til og formår inden for en time.

Start: Roskilde (er vist på kortet Etape 2.)

Mål er ikke vist, men er på pladsen ved Boserupgård. De tre symboler i vejledningen fremgår af de 4 kort. For alle konkurrencer gælder at kontrolstederne skal tages i stigende kontrolnummer følge. (Postnumrene på definitionerne refererer kun til gul og hvid konkurrence og Etape 2).

Hvert kort på A4 arket har forskellig rotation i forhold til nord (ikke vist) og forskellig målestoksforhold (ikke vist).

Hints: Det kan være en god ide at kigge på Tour hjemmesiden og medbringe et Boserupkort.

Med o hilsen
o-Tour ledelsen

OBS! Der vil efter løbet blive serveret en lille fransk anretning. Husk tilmelding til Hanne på mail himp@familie.tele.dk senest søndag kl. 21:00 eller sms til 21 28 23 37 senest mandag kl. 15:00.


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     15. juni 2022