Logo nymose_snebanner.jpg

Klub / Aktiviteter

OK Roskilde til Kong Vinter

Da adventure race turen 'Kong Vinter', i år var med start og mål fra OK Roskildes Klubhus, besluttede Melissa og jeg at tage udfordringen op. Vi tilmeldte os distancen 'Fighter' der havde en forventet vindertid på 4-5 timer, og hvor de forskellige momenter var MTB- og fod-orientering samt vertikal orientering (klatring).

Vejret viste sig fra sin gode side, da vi startede ud lørdag morgen med et MTB-stræk med et par poster fra klubhuset til havnen. På havnen skulle vi først gennemløbe bronzealder labyrinten og derefter løbe en o-bane der bl.a. bragte os forbi domkirken.

 


Derefter gik turen pr cykel mod Himmelev, hvor vi i Himmelev skov var heldige at prøve nogle spændende/udfordrende MTB-spor og finde nogle poster undervejs.

   
 

 

Så var det tid at rette cyklen mod Hedeland af småveje og MTB spor, atter med poster undervejs. En af posterne var ved nogle super flotte vinmarker.

Ude i Hedeland var der ved skibakken skift til en sjov orienteringsøvelse hvor man skulle finde vej via et 3D printet kurvekort.

Nu var det ved at være eftermiddag, og for at holde energiniveauet indtog vi frokostbolle og nogle muslibarer. Efter turen rundt i bakkerne gik det mod festvalpladsen, og ankommet til pladsen skulle der findes nogle poster ved brug af et indsat festival-kort. Det var noget udfordrende!

 


Fra festvalpladsen gik det via Hyrdehøj skov mod Boserup, hvor vi skulle prøve 'Vertikal orientering'. Det viste sig at der var sat poster højt op i nogle træer ved hundeskoven som kunne nås ved en 25 m rebstige for en af dem, og for de to andre ved at klatre! Vi klarede to ud af tre og følte os stolte.

 
 

Før vi kunne begive os hjemad, var der også lige en alm fod-o-bane der skulle gennemføres. Da vi var færdige med det var det blevet mørkt men heldigvis havde vi husket pandelampen. Efter et par poster på vej hjem mod klubhuset kunne vi endelig melde os i mål efter super sjov og udfordrende tur. Vi var begge ret tilfredse med vi ikke havde meldt os til en længere bane!


Runa Ulsøe

Link til Kong Vinter


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     19. januar 2022