Logo orange.jpg

Klub / Aktiviteter

OK Roskilde på Festivalen 2023

Tirsdag den 22/11 havde vi besøg af Bo og Andreas fra Roskilde Festival, der fortalte om hvordan vi kunne blive frivillige på Roskilde Festivalen – hvad det indebærer for klubben og den enkelte frivillige. Bo og Andreas arbejder i den del af Festivalen, der sikrer publikum flow, hvilket er alt vedrørende ankomst til Festivalen, portvagt, adgangskontrol med mere. Som klub skal vi helst stille mindst ca 15 personer, og for hver frivillig vil klubben tjene ca. 1100 kr. Hver frivillig skal arbejde 32 timer fordelt over den uge Festivalen varer men får så også et armbånd, der giver adgang til Festivalen. Dette og meget mere er beskrevet i den præsentation, som de gav på mødet, og som vil blive delt, når vi modtager den.

Det er klart, at vi som klub gør dette for at tjene penge til klubbens drift, hertil kan så også tilføjes, at vi også kommer til at bidrage til et unikt og ikonisk arrangement i Roskilde.

Jeg har de seneste år deltaget som gæst men også været frivillig via Skiklubben, og der er en fantastisk stemning på Festivalen, som du som kan komme til at opleve.

Vi skal inden for de næste 1-2 måneder beslutte, om vi som klub skal melde os som frivillig, og derfor vil jeg gerne opfordre til kommentarer og diskussion om dette. Det kan med fordel ske på vores lukkede Facebook gruppe for klubben, se her. Som med alt andet i klubben er der ingen tvang – alt er frivilligt, men jeg vil gerne vide hvilken opbakning, der er til at klubben melder sig som frivillig. Hvis du derfor er positiv og går ind for, at vi gør dette, så regner jeg med, at du også når tiden kommer melder dig som frivillig. Synes du ikke klubben skal melde sig, så skriv også gerne dette – gerne med en begrundelse.

Dine venner og bekendte kan også melde sig frivillig via klubben og på den måde støtte klubben, Festivalen og få et armbånd, der giver adgang.

Læse mere om Festivallen her: Roskilde Festival.

Anders


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     24. november 2022