Logo ds_sprint.jpg

Klub / Aktiviteter

Danish Spring i Hvalsøskovene

Lørdag og søndag forsatte Danish Spring med henholdsvis mellem- og langdistance i Hvalsøskovene med stævneplads ved Avnstrup centret.

Det var Holbæk OK og OK Øst, Birkerød, der stod for nogle glimrende arrangementer de to dage. Banerne fik stor ros, selv om der specielt på lørdagens mellemdistance blev hørt en del banden over terrænet, der visse steder var svært fremkommeligt pga. krat og mange afskårne grene, der lå over alt i bunden. Fænomenet "Urørt skov" var bestemt ikke populært blandt mange af løberne. Det har helt sikkert heller ikke været let for banelæggerne at kringle banerne, så de værste steder kunne undgås.

Med Asger Jensens nyreviderede kort, der var fint læsbart (i alt fald i 1:7500), i hånden kunne man som løber hurtigt finde ud af, hvor der kunne løbes, og hvilke områder man skulle holde sig fra.

Vejret viste sig også fra den bedste side, så de løbere fra OK Roskilde, der deltog i løbene, fik nogle gode oplevelser.

På lørdagens mellemdistance vandt Inge Jørgensen klassen W75, mens Janne Brunstedt blev nr. 2 i M70. Henrik Juul Hansen blev nr. 3 i M55, hvor Kent Pihl blev nr. 10. Hanne Pedersen blev nr. 8 i W60 mens Morten Jensen og Finn Olsen begge blev nr. 9 i henholdsvis M60 og M80.

  ds_inge.jpg
Inge på mellemdistancen. Foto: Danish Spring
 

På søndagens langdistance var der 1. pladser til Inge Jørgensen og Janne Brunstedt i henholdsvis W75 og M70, mens Ole Svendsen blev nr. 2 i M75. Henrik Juul Hansen og Ane Veierskov blev begge nr. 4 i henholdsvis M55 og W70.

Alt i alt en dejlig weekend med masser af løb og godt vejr.

Janne

ds-1.jpg
Fra den dejlige stævneplads

Resultater mm. kan ses her: Danish Spring


okroskilde@okr.dk     Bjældevej 20, 4000 Roskilde         webteam@okr.dk     28. marts 2022